Simona Halep are COVID-19. Antrenorul ei, despre infectarea sportivei: "Are simptome medii. Nici ea nu știe de unde a luat virusul"

 Oana Pantazi
.

Simona Halep a anunțat printr-un mesaj postat pe contul ei de socializare, că are COVID-19. Antrenorul sportivei, Artemon Apostu-Efremov, se declară surprins de infectarea cu noul coronavirus a Simonei, deoarece sportiva a respectat tot timpul măsurile de prevenție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep a confirmat la finele săptămânii trecute că s-a infectat cu COVID-19, sportiva făcând anunțul pe contul ei de socializare. Din fericire, simona a anunțat că a avut simptome ușoare și că se simte bine în acest moment.

Citește și: Un nou simptom COVID-19. Până acum, indica o simplă răceală, dar acum a fost identificat și ca simptom al coronavirusului

„Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună”, a scris Simona Halep pe Twitter.

„Nu știu când și de unde a luat”

La rândul său, antrenorul sportivei, Artemon Apostu-Efremov, s-a declarat surprins de faptul că Simona a contractat noul coronavirus, acesta susținând că sportiva a respectat permanent măsurile.

,,Simona s-a autoizolat, are simptome medii şi sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 şi nu ştiu când şi de unde a luat. Nici ea nu ştie. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm şi sper că vom trece cu bine prin asta. Nu cred că sunt chestii pe care le poţi controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate, a declarat Artemon Apostu-Efremov, în cadrul emisiunii Aşii Tenisului, de la Digi Sport.

simona-halep-depresie3simona-halep-depresie3

Simona Halep a intrat în contact cu iubitul ei, infectat cu COVID-19

Chiar dacă a respectat toate măsurile de prevenție, Simona Halep nu a scăpat de infectarea cu COVID-19 și, se pare, cel de la care a luat virusul este chiar Toni Iuruc, iubitul ei, scrie Fanatik.

Toni Iuruc fusese testat pozitiv în urmă cu patru zile, iar Simona s-a izolat de iubitul ei de îndată ce rezultatul testului omului de afaceri a ieșit pozitiv. Din păcate, sportiva nu a putut evita infectarea, virusul fiindu-i transmis și ei. din fericire, simona nu prezintă simptome grave și își va putea relua activitatea curând.

Citește și: Phil Collins, de nerecunoscut, la 69 de ani: după mai multe operații la coloană, a ajuns în scaun cu rotile!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton