Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Cu o săptămână în urmă, Olivia Steer îndemna oamenii să renunțe la măști!

 Oana Pantazi
.

Andi Moisescu a fost depistat pozitiv cu coronavirus, chiar înainte de audițiile pentru noul sezon pentru Românii au talent. Paradoxal, cu doar o săptămână în urmă, Olivia Steer îndemna oamenii să renunțe la măști!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andi Moisescu se numără printre vedetele depistate pozitiv cu noul coronavirus, omul de televiziune contractând boala cu puțin timp înainte de audițiile pentru Românii au talent.

Citește și: Olivia Steer, afirmație controversată! „De ce românii ar fi atât de proști încât să se vaccineze cu vaccinurile antigripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus?'

Infromația a fost confirmată chiar de către Andi Moisescu, realizatorul emisiunii Apropo TV aflând că este infectat când a fost nevoit să-și facă testul pentru coronavirus înainte de începerea audițiilor pentru showul în care este jurat.

'La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!', a declarat andi Moisescu pentru PRO TV.

1416554.1-moisescu001416554.1-moisescu00

„Dați-vă măștile jos, îmbrățișați-vă când vă revedeți…”

Pe de altă parte, soția omului de televiziune, o antivaccinistă convinsă care a stârnit multe controverse în mediul online cu pozițiile ei vehemente, cu doar o săptămână în urmă ieșea din nou la rampă, pe contul ei de socializare, făcând niște declarații mai mult decât controversate…

'În lumina noilor dovezi: 1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtării lor), 2. ieșiți în aer liber, 3. faceți sport și alergați în parcuri, 3. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți, 4. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi, 5. luați-vă imunitatea înapoi 6. și viețile!', scria Olivia Steer pe contul ei de Facebook.

Citește și: Simona Halep are COVID-19. Antrenorul ei, despre infectarea sportivei: „Am fost destul de surprins! Tot timpul a respectat măsurile”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton