Simona Florescu și Ioana Dichiseanu, gest emoționant în memoria lui Ion Dichiseanu: "Va fi ceva frumos"

 Dumitrache Laura
.

Simona Florescu și fiica sa, Ioana Dichiseanu vor pregăti un festival pentru Ion Dichiseanu. Regretatul artist s-a stins din viață pe 21 mai 2021, fiind internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Fosta soție și fiica lui Ion Dichiseanu sunt ocupate săptămâna aceasta cu organizarea primei ediții a Festivalului de Teatru, Film și Muzică Ion Dichiseanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

SimonaFlorescu și Ion Dichiseanu au divorțat după 22 de ani de căsătorie, având împreună o fiică, pe Ioana Dichiseanu. Cu toate că s-au despărțit, cei doi au avut o relație specială, iar moartea artistului i-a frânt inima cântăreței. La aproape un an de la moartea lui Ion Dichiseanu, fosta soție și fiica artistului pregătesc un festival în memoria acestuia.

Dichiseanu si fosta sotieDichiseanu si fosta sotie

Ioana Dichiseanu, unica fiică a actorului a fost extrem de apropiată de părintele său, iar moartea sa a devastat-o enorm. Cu toate astea, Ioana și mama ei vrea să păstreze vie amintirea lui Ion Dichiseanu, iar săptămâna aceasta vor face pregătiri pentru marele festival care îi va purta numele maestrului.

Citește și: Primul Paște fără Ion Dichiseanu. Familia actorului este în lacrimi:”Spiritul lui este cu noi”

Citește și: Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, are atacuri de panică la un an de la moartea actorului:„Se obisnuiește foarte greu'

Citește și: Când are loc finala Survivor 2022.Cătălin Zmărăndescu a făcut anunțul

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica Elenei Gheorghe:„De două nopți…'

Simona Florescu și Ioana Dichiseanu, gest emoționant în memoria lui Ion Dichiseanu

Simona Florescu și fiica ei, Ioan Dichiseanu sunt ocupate săptămâna aceasta. Fosta soție și unica fiică a lui ion Dichiseanu organizează prima ediție a Festivalului de Teatru, Film și Muzică Ion Dichiseanu. Marele eveniment are loc la Casa de Culturp Tudor Vornicu și va ține trei zile. Festivalul va începe pe 20 mai, în ziua în care se împlinește un an de la moartea regretatului actor.

'Dichi a murit în urmă cu  un an. A trecut atât de repede și parcă ieri s-a întâmplat. E adevărat că anul acesta am fost prinse cu diverse activități. Am fost ocupate cu acest festival și cu un CD al lui Dichi, pe care vrem să îl lansăm acolo, la Adjud. Sunt convinsă că și rugăciunile noastre l-au ajutat foarte mult. Am vorbit și noi cu diverși, cu preoți, cu energoterapeuți… La un moment dat, aveam sentimentul că rugăciunile noastre au fost în zadar.

Dar ele l-au ajutat foarte mult pe el să aibă lumină acolo, să fie liniștit și bine. I-am făcut parastas de un an de zile, pentru că noi, weekend-ul acesta vom fi la festival, la Adjud. Va fi ceva frumos, așa cum și-ar fi dorit el. Evenimentul ține trei zile', a declarat Simona Florescu pentru FANATIK.

Ioana Dichiseanu a pregătit o melodie specială

Ioana Dichiseanu este unica fiică a regretatului actor Ion Dichiseanu. Cei doi au fost întotdeauna apropiați și au avut o legătură specială. Moartea actorului a devastat-o cumplit pe Ioana, care a reușit cu greu să își revină. Chiar și așa, legătura dintre cei doi nu a dispărut, chiar dacă el nu mai este fizic printre noi. În cadrul festivalului, Ioana vine cu o surpriză. Fiica actorului va interpreta o melodie specială pe care o va intepreta împreună cu maestrul Dichiseanu.

'O să cântăm, va fi și o surpriză, Ioana cu Dichi. Va fi ceva foarte frumos, cu piese de teatru, film, muzică, așa cum i-ar fi plăcut lui si cum era el, un actor polivalent, care știa să cânte, să danseze și în film și în teatru', a mai spus Simona Florescu.

Simona Florescu: „Dichi avea emoții, chiar și la 87 de ani”

Fata actorului, Ioana Dichiseanu, va lansa una album cu muzică fado. Tânăra vrea să organizeze un spectacol mare la Sala Palatului cu muzica fado cu melodii din repeteriul cântărețelor Ana Moura, Amalia Rodrigues și Marizza. Cântăreața a declarat că fiica ei este o fire emotivă, moștenind acest lucru de la tatăl ei.

'Ioana este cu muzica fado, pregătește un album fado. De 1 Mai, doamna Rogozea de la Afrodita i-a spus să cânte și ea, 'măcar atunci când veniți la mama, să vă ascultăm și noi'. O va ajuta să își învingă emoțiile. Are emoții foarte mari. Și Dichi avea emoții, chiar și la 87 de ani. ', a mai spus cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton