Simina de la Puterea Dragostei, însărcinată? Primele declarații după ce s-a spus că va deveni mamă

 Pirvu Cristina
.

S-a zvonit astăzi că Simina de la Puterea Dragostei este însărcinată. Ea a apărut într-o poză cu burtica la vedere. Apariția ei vine după ce ieri, la Kanal D, a declarat că și ea și iubitul Alex își doresc copil. 

Simina a concurat în primul sezon Puterea Dragostei de la Kanal D. După emisiune, ea și Alex continuă să formeze un cuplu. Ba chiar vor să devină și părinți. La Teo Show, ea a făcut declarații: „Ne vom muta împreună. Vrem să facem ceva împreună. El vrea să-și deschidă o frizerie, eu oricum puneam gene, unghii…îmi doresc și un copil”

Alex Zănoagă, iubitul, a completat spusele ei: „Ne deschidem împreună o afacere. Și eu sunt pregătit pentru un copil.”

Astăzi concurenta a apărut în publicul cu o burtică evidentă, semn că ar fi însărcinată. Toți au început să își pună întrebări: va deveni mămică pentru prima oară? Concurenta a făcut declarații.

„Să fie clar pentru toată lumea. Nu sunt gravidă, deși poate mi-aș fi dorit să am un copil cu Alex. Îl iubesc, este bărbatul potrivit pentru mine, sprijinul și viața mea. Un copil ar fi fost rodul dragostei noastre, dar momentan, el nu există. Este adevărat, m-am simțit rău în Turcia, dar au fost alte probleme medicale nicidecum o sarcină”, a spus Simina pentru WOWbiz.ro.

Simina și iubitulSimina și iubitul

Bătaie la Puterea Dragostei! Andreea Mantea, în mijlocul conflictului. I-a amenințat pe concurenți cu Poliția

ată că luni a debutat sezonul cu numărul doi de la Puterea Dragostei. Au intrat noi concurenți în emisiune, dar și 4 din cei vechi: Bogdan și Bianca, și Jador și Mari.

Se pare că recent, s-ar fi iscat și un scandal de amploare între concurenți. Conform spuselor unui fan al emisiunii, o cearta aprinsă ar fi avut loc între Jador și concurenții nou-veniți. Băieții au sărit la bătaie, chiar să îl lovească pe concurent. Ei locuiau împreună, dar din cauza disputelor, au fost cazați la hoteluri diferite.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton