Adelina Pestrițu nu pleacă în luna de miere imediat după nuntă: ”E cea mai grea decizie” | EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

În weekend, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu. Emoțiile sunt mari, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Cei doi nu vor pleca imediat după nuntă în luna de miere. 

A început numărătoarea inversă pentru cel mai așteptat eveniment al anului. Adelina Pestrițu va îmbrăca, sâmbătă, rochia de mireasă și va spune DA și în fața lui Dumnzeu. Cununia civilă a fost foarte restrânsă, fiind prezenți doar nașii, însă nunta va fi una cu peste 300 de invitați.  Viitoarea mireasă ne-a dezvăluit motivul pentru care la cununie nu a fost prezentă familia, dar nici Zenaida.

'Ne-am dorit să fie extraordinar de restrâns, nu restrâns. Nici familiile noastre nu au participat la cununie. Era foarte cald afară și să o luăm prin primărie pe Zenaida cu oameni mulți și să o agităm, să transpire, să se plictisească… Nu am vrut treaba asta. Am fost, am semnat certificatul de soț și soție. Ăsta a fost scopul nostru la primărie. Nu a durat extraordinar de mult, dar am vrut să separăm lucrurile. Cununia civilă s-a făcut în mod restrâns pentru că dacă am fi invitat un prieten s-ar fi supărat restul prietenilor', a declarat Adelina Pestrițu pentru VIVA!.

Nu vor pleca în luna de miere imediat după nuntă

Când vine vorba despre luna de miere, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au de luat o decizie foarte grea. Niciunul nu poate sta fără Zenaida, iar aceștia nu vor stă stea foarte mult plecați. Imediat după nunta lor, Adelina și Virgil vor fi nași de două ori. Pe 3 august, Zenaida împlinește un an, iar Adelina Pestrițu va organiza o super petrecere pentru fiica ei.

'Nu am stabilit. Este foarte grea această decizie. E cea mai grea decizie. Sunt topită după ea, după nici trei ore sunt topită de dor și îmi e foarte greu. Ne-am gândit că luna de miere ar trebui să doar pentru noi, dar nu putem să plecăm o săptămână, două săptămâni pentru că nu putem să stăm fără Zenaida. Oricum nu putem să plecăm imediat după nuntă, pentru că vom fi nași de două ori, iar înainte să fim nași avem turta ei. Suntem prinși în tot felul de evenimente.', ne-a mai dezvăluit Adelina Pestrițu.

Cât despre al doilea copil, Adelina Pestrițu nu știe când se va întâmpla asta. De curând, fosta prezentatoare TV și-a mai luat un câine, iar familia lor s-a mărit. 'Al doilea? Nu știm… Trebuie să cerem aprobare de la Zenaida. I-am mai adus și un câine pe cap. Stai să o luăm ușor. Nobby este cea mai stresată și geloasă. Familia noastră s-a mărit cu un cățel. Îi fură jucăriile lui Zeny.', a spus vedeta.

FOTO: Facebook

Adelina Pestrițu și Zenaida MariaAdelina Pestrițu și Zenaida Maria

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton