Cine este Toni Iuruc, presupusul iubit al Simonei Halep. Machedonul milionar a fost prezent la toate antrenamentele campioanei

 Oana Pantazi
.

Simona Halep este extrem de discretă în privința vieții personale, însă, cu toate acestea, în ultimele zile, zvonul că tensimena s-ar iubi cu Toni Iuruc este tot mai prezent. La fel ca și milionarul, care nu a lipsit din proximitatea Simonei pe tot parcursul Turneului de la Wimbledon.

În timp ce presa internațională îl descoperea, imediat după Wimbledon, pe așa-zisul iubit al Simonei Halep, fostul tenismen Radu Barbu, despre care la noi s-a speculat pe larg acum câțiva ani, iată că, după câte se pare, campioana noastră l-ar fi ascuns bine, în mulțimea prezentă la turneu, pe adevăratul ei iubit… Acesta se numește Toni Iuruc (40), este un milionar machedon și s-a aflat tot timpul în proximitatea Simonei, pe parcursul antrenamentelor de la Wimbledon.

Toni Iuruc a fost descoperit însă mult mai târziu, în seara zilei de 13 iulie, datorită fotografiilor făcute înainte și în timpul Dineului Campionilor de la Londra.

Simona Halep și Toni Iuruc, surprinși împreună!

Conform libertatea.ro, Toni Iuruc a fost în permanență aproape de Cosmin Hondor, managerul de comunicare al Simonei Halep și de soția acestuia, actrița Irina Antonie, și apare și în poze alături de Simona Halep. De altfel, milionarul a fost extrem de discret pe tot parcursul competiției, ascunzându-și badge-ul în buzunarul cămășii, ca și cum s-ar fi ferit de privirile indiscrete. cu toate acestea, Toni Iuruc nu a stat în loja tenismenei și nici nu a fost văzut discutând cu părinții acestuia în public.

Totuși, conform cancan.ro, acum două zile Toni Iuruc a fost surprins într-un local din București, alături de Simona Halep, unde au ieșit la cină alături de Cosmin Hodor și soția lui. Dat fiind că la machedoni tradiția nu îți permite să te căsătorești decât cu cineva din aceeași etnie, probabil că această relație a Simonei are toate șansele să se transforme într-un mariaj. Cu siguranță, părinții tenismenei nu au nimic împotrivă.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton