Sia îl acuză pe Shia LaBeouf, fostul ei iubit, de comportament abuziv: "Cred că e foarte bolnav! M-a atras într-o relație adulterină"

 Oana Pantazi
.

Cântăreața Sia a devăluit recent momentele dificile prin care a trecut pe parcursul relației sale cu artistul Shia LaBeouf, acesta, susține ea, fiind un mincinos patologic, care i-a ascuns faptul că se afla într-o relație atunci când ei au fost împreună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista Sia (44) a luat atitudine după ce, sâmbătă, cântăreața FKA twigs (32) l-a dat în judecată pe fostul ei iubit, actorul Shia LaBeouf (34), acuzându-l de agresiune sexuală și provocare de suferință emoțională.

LaBeouf nu a avut nicio replică în urma afirmațiilor făcute de fosta lui iubită, sâmbătă, pe Twitter. Paradoxal, aceasta a fost prima oară când unul dintre ei a recunoscut că s-au aflat într-o relație.

Sia a recunoscut pentru prima oară relația cu Shia LaBeouf

Artista nu doar că a avut curajul să dezvăluie comportamentul actorului, ci, mai mult, a vorbit și pentru prima oară despre faptul că a avut o relației cu el, sfătuindu-le pe potențialele victime să păstreze deistanța.

„Și eu am fost rănită emoțional de Shia, un mincinos patologic, care m-a păcălit să intru într-o relație adulterină, pretinzând că este singur. Cred că este foarte bolnav și am compasiune pentru el și pentru victimele lui. Ca să știți, dacă vă iubiți pe voi, stați departe, rămâneți în siguranță”, a scris Sia (44) pe Twitter.

Ulterior, artista a felicitat-o pe FKA twigs pentru curaj, arătându-și susținerea.

„Te iubesc FKA twigs! Este foarte curajos din partea ta şi sunt foarte mândră de tine”.

Citește și: Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu COVID-19. A fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava

Citește și: Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19! Cum a luat virusul și cum se simte:„Am purtat mască, problema a fost…'

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, strigăt de disperare, la 10 ani de la moartea solistei:„Vreau să dispară stigmatul ăsta de sinucigașă, care i s-a pus!'

Citește și: După ce s-a vindecat de COVID-19, Adriana Trandafir s-a reprofilat. La 64 de ani, actrița a devenit acrobată de circ

Shia LaBeouf, dat în judecată de fosta iubită!

Artista FKA twigs a avut, de altfel, chiar mai mult de suferit decât Shia de pe urma lui Shia LaBeouf, aceasta făcând mărturisiri extrem de intime.

„Prin ce am trecut alături de Shia a fost cel mai groaznic lucru pe care l-am trăit în întreaga mea viață. Nu cred că oamenii s-ar putea gândi vreodată că asta mi s-ar fi putut întâmpla mie. Dar cred că asta e… I se poate întâmpla oricui”, a spus FKA twigs, pentru New York Times, mai povestind și că actorul i-a dat o boală cu transmitere sexuală.

Tahliah Debrett Barnett, pe numele de scenă FKA twigs, a a fost iubita lui Shia LaBeouf timp de un an. Cei doi au devenit un cuplu după ce au lucrat împreună la debutul regizoral semi-autobiografic al acestuia, „Honey Boy”. Ulterior, artista l-a dat în judecată pe fostul ei iubit, pe care l-a acuzat de abuz verbal, emoțional, dar și de agresiune fizică, totul culminând cu infectarea, în deplină cunoștință de cauză, cu o boală cu transmitere sexuală!

„Nu sunt în situaţia de a-mi apăra niciuna dintre acţiuni. Le datorez acestor femei oportunitatea de a-şi face publice declaraţiile şi îmi accept răspunderea pentru lucrurile pe care le-am făcut”, a comentat Shia LaBeouf.

Foto: Hepta


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton