Cine a încercat să o omoare pe Cher în 1982 și cine i-a salvat viața: "M-a apucat de braț și..."

 Dumba Gabriela
.

Cher a dezvăluit recent că în 1982 a fost la un pas de moarte, însă Universul i-a trimis doi îngeri păzitori care au salvat-o în ultima clipă. Dacă nu erau aceste două persoane, Cher crede că nu ar fi scăpat cu viață din incindentul petrecut acum 38 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Un bărbat a încercat să o omoare pe Cher în 1982, când aceasta mergea la muncă, pe Broadway, în New York. Artista a făcut mărturisirea într-un interviu pentru publicația The Guardian.

Cher left embarrassed after Jay Leno brings out mugshot of her after she was arrested at the age of 13Cher left embarrassed after Jay Leno brings out mugshot of her after she was arrested at the age of 13

Cher, în vârstă de 74 de ani, a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut și a povestit cum fanii i-au sărit în apărare. Bărbatul care a încercat să o omoare pe Cher, a povestit aceasta, a târât-o pe o alee. Artista a detaliat întreaga întâmplare. Dezvăluirea a pornit de la afirmația ei conform căreia nu se simte în siguranță să mai iasă în oraș după concerte, pentru că este agresată de oameni.

„Întotdeauna eram lăsată la ușa actorilor când performam în spectacolul Come Back To the Five and Dime„, a povestit aceasta. „Am crezut că vrea să-mi strângă mâna, dar m-a apucat de braț și mi l-a întors la spate.'

„A început să mă împingă pe alee și a spus: ‘Dacă scoți vreun sunet, te omor. Doi fani, care mai târziu mi-au devenit prieteni, au văzut că nu e în regulă ce se întâmplă și au început să țipe și să alerge spre mine, iar bărbatul a fugit', a mai povestit Cher.

Bărbatul care a încercat s-o omoare pe Cher a găsit-o pe aceasta pe Broadway, unde artista făcea primul său mare rol pe scenă – chelnerița Sissy, în spectacolul de la teatrul Martin Beck.

Cher luptă pentru drepturile animalelor

Interviul din care a reieșit că un bărbat a încercat s-o omoare pe Cher a fost prilejuit de postura acesteia de activistă pentru drepturile animalelor. Cântăreața și-a asumat acum misiunea de a salva o gorilă, Bua Noi, care și-a petrecut trei decenii de viață trăind deasupra unui centru comercial în Thailanda.

Cher a fost implicată recent și în salvarea celui mai singuratic elefant din lume, care și-a trăit viața încătușat într-o cușcă într-o grădină zoologică insalubră din Pakistan, potrivit elle.ro.

Artista, alături de alți activiști pentru drepturile animalelor, au reușit în cele din urmă să mute elefantul într-un sanctuar pentru animale.

Citește și:

Cher, povestea Cenușăresei. A abandonat școala, a fost femeie de serviciu și primul soț i-a furat toți banii.

Strategia pe care a adoptat-o Alexandra Ungureanu ca să câștige Bravo, ai stil!: „M-am simțit analizată pe toate părțile”/ INTERVIU

Irina Deaconescu și Cristi Manea și-au botezat fetița, în secret. Primele imagini de la eveniment

Cher a fost femeie de serviciu

Născută într-un orașel din California, într-o familie cu probleme, cu un tată alcoolic și o mamă actriță cu jumătate de normă, micuța brunetă nu părea să aibă vreun destin special. De fapt, era cât pe ce să nu se nască, întrucât mama ei, tânără și lipsită de experiență, avea de gând să facă întrerupere de sarcină. Aflată pe masa doctorului pentru intervenție, femeia s-a ridicat brusc și a decis că nu poate face avort.

Când Cher avea doar câteva luni, părinții au divorțat, lăsându-și familia într-o sărăcie lucie. Bruneta care urma să câștige milioane de dolari peste ani nu avea în copilărie bani nici măcar pentru o pereche nouă de ghete de iarnă, iar mama sa a lăsat-o la un moment dat în grija unor măicuțe, disperată că nu o poate hrăni. Fetița, însă, își exersa semnătura de autograf, netulburată de haosul numit viață din jurul ei.

„Am și în ziua de azi același autograf ca la 12 ani. Visam să devin faimoasă, în mintea mea eram Audrey Hepburn„, declara în urmă cu mulți ani Cher.

Totuși, părul brunet și pielea închisă nu erau tocmai un pașaport spre celebritate, așa cum singură a dezvăluit. „Femeile ca mine, cu părul întunecat, erau fie regine ale răului, fie vrăjitoare în filmele Disney. Iar în filmele artistice erau alea părăsite de bărbat„, consemna Cher, cu umoru-i specific, într-un interviu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton