Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii: "Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare". Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Fie îl urmărești cu sufletul la gură, fie te enervează, dar niciodată nu-ți este indiferent. Dan Negru știe cum să jongleze cu celebritatea și a lăsat ușa casei deschisă, pentru telespectatorii lui, foarte pu in, pentru că are un tezaur de apărat: familia lui. Dar a făcut o excepție pentru VIVA!, acum, chiar în pragul Revelionului, fiind prima copertă după 10 ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tematica acestui pictorial este familia. Cum reușiți să țineți familia unită? Cum și când ai luat decizia de a nu-ți expune soția și copiii decât… la ocazii rare și speciale? A fost un factor anume care v-a determinat să luați această decizie?

Soția mea e medic stomatolog, deci n-are nimic de a face cu showbiz-ul, şi faptul că eu fac televiziune nu înseamnă că trebuie să ne arătăm familia oriunde şi oricând. Treaba asta n-o fac doar de acum, am făcut-o dintotdeauna. Când ne-am căsătorit, aveam opțiunea unei nunți cu sute de invitați, cu vedete, alai de lăutari şi poze în reviste. Ne-am căsătorit doar noi şi familia.

Dan-Negru-1Dan-Negru-1

Cred că am pierdut atunci un apartament, ca dar de nuntă, dar ce frumos a fost aşa. Asta nu înseamnă că nu-i înțeleg pe cei care preferă exhibiționismul mediatic, dimpotrivă, îmi plac, mă uit şi eu cu interes şi curiozitate la ei, doar că nu îmi place să fiu eu personajul principal, îmi place să fiu doar spectator.

Cum este Dan Negru ca soț

Cum vă împărțiți timpul între București și Timișoara?

De când cu pademia, greu. Dar nici acum, după mai mult de 20 de ani de București, nu mă consider bucureştean, nu ştiu străzile în Bucureşti decât cu Waze, nu-mi place oraşul. Încă mă consider un timişoarean venit în delegație în Bucureşti şi mă amăgesc că și DArtagnan, când a vrut să se facă muschetar, a plecat la Paris.

Cum ești, Dane, ca soț? Tot așa mult vorbești și acasă? Sau… dimpotrivă?

Nici mult, nici tare. Acasă sunt asistenta TV, aia care îi ține trena prezentatorului.

Citește și: Ce l-a șocat cel mai tare pe Dan Negru în China.”Se mănâncă tot ce mişcă, mai puţin omu”

Citește și: Foto EXCLUSIV! Cum arăta Dan Negru în urmă cu 20 de ani!Schimbarea spectaculoasă prin care a trecut 'Regele Revelioanelor'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit.El i-a luat afacerea și i-a spus adio vedetei

Citește și: Drama neștiută a lui Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor.Cum i s-a declanșat sindromul Tourette

Cum este Dan Negru ca tată

Dar ca tată? Permisiv, sever?

Sunt permisiv, Codruța e cea cu lecțiile, eu sunt cu joaca. Sunt partenerul de şah al lui Bogdan, fac puzzle-uri cu Dara și mă hârjonesc cu mioriticul Google. O fi timp şi pentru severitate, deşi sper să nu fie nevoie.

Cum îl percep copiii pe Dan Negru, cel de la televizor? Și cum s-a schim- bat părerea lor de-a lungul anilor?

Nu sunt mari consumatori de TV, se mai uită la emisiunile mele şi sunt un bun barometru, pentru că îmi dau seama când se plictisesc. Pentru ei sunt „tati şi atât. În rest, telefonul meu e plin de oameni care uită de mine în pauzele în care nu apar la TV şi îşi amintesc brusc de mine atunci când mă revăd pe ecrane.

Copiii sunt deja mari. Ce fel de întrebări pun acum? Ce vor ei să se facă atunci când vor fi… cu adevărat mari?

Cel mai mult mă încurcă întrebările din şcoală, pentru că, pe lângă nenorocirea că nu mai există învățător, profesor decât pe ecrane, mai e şi încurcătura unor materii complicate chiar şi pentru cei maturi. Aştept şcoala normală în care un învățător, un profesor să se uite în ochii unui copil fără să o facă printr-un ecran.

Sursa foto: Mihai Stetcu, Facebook

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton