Sharon Stone s-a simțit incomod în timpul scenelor erotice cu Michael Douglas, din filmul Basic Instinct: „Nu m-am simțit niciodată confortabil în preajma lui”

 Oana Pantazi
.

Sharon Stone s-a simțit incomod în timpul scenelor erotice cu Michael Douglas, din filmul Basic Instinct. Rolurile jucate de Sharon Stone și Michael Douglas în Basic Instinct au devenit iconice, iar asta și datorită scenelor încărcate de un erotism aparte. Cu toate acestea, actrița a dezvăluit că ea nu s-a simțit niciodată confortabil în prezența colegului ei de scenă, fiind valabilă și reciproca. Paradoxal, tocmai asta i-a ajutat să construiască acea chimie fabuloasă pe marele ecran.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sharon Stone s-a simțit incomod în timpul scenelor erotice cu Michael Douglas, din filmul Basic Instinct. Când Spui Sharon Stone și Michael Douglas, te gândești, invariabil, la Basic Instinct și la controversatele personaje Catherine Tramell și Nick Curran, cărora cei doi actori le-au dat viață într-un mod absolut memorabil. Filmul, care este, de fapt, un thriller, a surprins prin pronunțatul său caracter erotic, dar și prin scenele horror, ce le amintesc pasionaților genului de celebrele filme ale lui Alfred Hitchock. Nu în ultimul rând, a ransformat-o pe Sharon Stone într-un idol al sexului. Nimeni nu a știut însă că actrița nu a interacționat prea bine cu partenerul ei de platou…

18533191.00000118533191.000001

Sharon Stone s-a simțit incomod în timpul scenelor erotice cu Michael Douglas, din filmul Basic Instinct

Paul Verhoeven, regizorul filmului, a găsit rețeta perfectă și, într-adevăr, succesul a depășit chiar și cele mai optimiste așteptări, având niște încasări incredibile. Chiar și azi, la 30 de ani de la apariția filmului, este încă vie în memoria cinefililor secvența în care Sharon Stone, chemată la un interogatoriu, își schimbă poziția pe scaun, încrucișând picioarele și lăsând să se vadă că nu purta lenjerie intimă…

Erotismul prezent în film și relația încinsă dintre protagoniști nu avea însă nicio legătură cu modul în care aceștia au interacționat în afara platoului de filmare. Cea care a dezvăluit asta, într-un interviu pentru revista Playboy, a fost chiar Sharon Stone. Actrița a povestit despre energia ciudată care se năștea de fiecare dată între ei și o făcea să se simtă inconfortabil în prezența lui Douglas.

„L-am întâlnit de două sau trei ori, în contexte sociale, înainte să lucrez cu el pentru acest film. Am simțit într-adevăr că el și cu mine am putea avea o anumită energie ciudată și dinamică împreună. Nu m-am simțit niciodată confortabil în preajma lui și nu cred că se simțea nici el confortabil în preajma mea. Cred că acest tip de disconfort se pretează la acest gen de film și a creat o tensiune… bună”, a dezvăluit Sharon Stone pentru sursa citată.

Citește și: La 62 de ani, Sharon Stone a avut curaj să se pozeze într-un costum de baie minuscul și arată la fel de bine ca-n Basic Instinct! Ce dietă ține actrița pentru a se menține în formă

Citește și: Sharon Stone, dezvăluire surprinzătoare! Cine e actorul de la Hollywood care sărută cel mai bine

Citește și: Messi are cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram.Postarea cu trofeul mondial a bătut orice record

Citește și: Florin Salam a depus plângere penală, după ce un interlop a amenințat-o cu moartea pe Betty Stoian:'Fii cuminte, că dup-aia…'

În cele din urmă însă, toată această tensiune aproape palpabilă a ajutat la crearea unor personaje credibile și, paradoxal, compatibile!

„A fost un lucru primordial pentru mine. Totul a fost să-l urmăresc, să-i observ mișcările, să-l provoc. Dacă cineva ar crede în karma, aș spune că există un cerc karmic încă neîmplinit între noi doi. Energia noastră împreună a fost puternică. Încă nu este confortabil pentru mine, dar cred că funcționează foarte bine pentru munca noastră împreună”, a mărturisit actrița.

Inițial, Sharon Stone nu a fost interesată de rol

Deli e greu de crezut, la început, Sharon Stone a spus că nu este interesată, propria teamă de respingere împiedicând-o să dea șanse scenariului. Mai mult, la vremea respectivă ea nu era un star, iar provocarea era imensă. Dacă nu ar fi făcut față, ar fi fost un dezastru pentru cariera ei. Iată însă că Sharon Stone și Michael Douglas au făcut un rol incredibil în Basic Instinct și chiar dacă criticii nu au fost extaziați, publicul a primit filmul cu brațele deschise.

„Nu am fost o vedetă și toată lumea vrea vedete. Am primit scenariul, dar nu l-am citit. L-am lăsat deoparte pentru câteva luni. Într-o noapte l-am luat și l-am citit. Nu mi-a venit să cred. Nu știam ce să fac. Am știut imediat ce este. M-am gândit: Doamne, sper că nimeni altcineva nu vede asta! Știam, de asemenea, că regizorul Paul Verhoeven este un geniu”, a mai declarat Sharon Stone pentru Playboy.

Ulterior, Sharon a povestit că scenariul fusese respins deja de alte actrițe, tocmai din cauza scenelor violente și extrem de explicite… „Nu a fost ușor să-l obțin. Au oferit rolul ăsta altor 12 sau 13 actrițe, care l-au refuzat. Deci nu a fost ca și cum am ajuns acolo și toți au zis: „Yay, a venit!' A fost cam „Mmm…'. Dar am știut, din momentul în care am intrat în platou, că va fi de ajuns„, a dezvăluit ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton