Cum arată fiul Monicăi Andrei din trupa Candy, la 12 ani. Locuiesc împreună cu fosta soție a tatălui adolescentului, după moartea bărbatului

 Dumitrache Laura
.

Cum arată fiul Monicăi Andrei din trupa Candy, la 12 ani. Monica a făcut parte din trupa Candy, alături de Giulia Anghelescu și Serena. După ce trupa s-a destrămat, fiecare a luat-o pe drumul său. Ulterior, Monica Andrei a devenit mamă, având un băiat cu regretatul impresar Lucian Ionescu. Matei are 12 ani și seamănă leit cu tatăl său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată fiul Monicăi Andrei din trupa Candy, la 12 ani. Deși nu mai apare pe micile ecrane, Monica Andrei este activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează deseori imagini cu fiul său. Deși Lucian Ionescu a avut o relație cu Monica în timpul căsniciei cu Jeanine Ionescu, cele două au devenit prietene după moartea acestuia.

monica si fiul eimonica si fiul ei

Recent, Jeanine Ionescu și-a botezat nepoata, iar la marele eveniment au participat Monica Andrei și fiul ei, Matei. Jeanine a vorbit despre fiul soțului ei, declarându-se foarte atașată de el. Mai mult, Matei și fosta membră a trupei Candy locuiesc împreună cu Jeanine Ionescu.

Citește și:Ce face și cum arată acum Monica Andrei din trupa Candy.Locuiește împreună cu soția fostului iubit, impresarul Lucian Ionescu

Citește și:Elena Gheorghe, despre căsnicia cu Cornel Ene:„Relația noastră rezistă datorită…'

Citește și:Șerban Huidu, după ce a fost acuzat de Mihai Morar că a încercat să-i saboteze cariera:„Informația cu negocierea nu e reală'

Citește și:Cum arată Elena Băsescu după ce s-a spus că ar fi exagerat cu operațiile estetice

Cum arată fiul Monicăi Andrei din trupa Candy, la 12 ani.

Monica Andrei a făcut parte din trupa Candy, alături de Giulia Anghelescu și Serena. După destrămarea formației, fiecare și-a construit propriul drum. În timp ce Giulia și Serena au rămas în lumina reflectoarelor, Monica Andrei a prefera să fie discretă cu viața sa personală. În 2010 a devenit mamă,când l-a adus pe lume pe Matei. La acea vreme, Monica avea o relație cu impresarul Lucian Ionescu, care era căsătorit cu Jeanine Ionescu.

Regretatul impresar s-a stins din viață în 2020, iar această tragedie le-a determinat pe Monica și Jeanine să se apropie și să devină prietene. Mai mult, artista s-a mutat în casă cu soția regretatului impresar. Matei, în vârstă de 12 ani, seamănă leit cu tatăl lui, iar Monica este extrem de mândră de fiul ei, elev in clasa a V-a. Jeanine Ionescu a vorbit despre fiul Monicăi Andrei. 'Matei este băiatul lui Lucian Ionescu, Monica stă și acum în casa noastră cu fiul ei, ne ajutăm.(…)Matei are 12 ani și este elev în clasa a V-a, are veleități de artist. Este foarte bun la engleză și cântă la pian. Ar putea, la un moment dat, să o acompanieze pe mama lui în spectacole. Matei este extrem de credincios, așa cum era și Lucian, a declarat Jeanine Ionescu pentru ego.ro.

Jeanine Ionescu: „Matei doarme în patul lui Lucian”

Soția lui Lucian Ionescu ține foarte mult la Matei, fiul Monicăi Andrei. Recent, nepoata acesteia a fost invitată, iar la marele eveniment au participat Monica și Matei. Jeanine a mărturisit că Matei seamănă foarte bine cu regretatul ei soț, iar în prezent doarme în patul tatălui lui.  

„Matei seamănă foarte mult cu tatăl lui, au aceeași privire, are profunzimea privirii lui. Este un băiat foarte cuminte, are înțelepciunea lui Lucian. El nu zice că tatăl lui a murit, ci doar că a plecat dincolo. În camera lui Lucian stă acum Matei singur. Doarme în patul lui, ca să-și mai aline dorul. Nu ne lasă să dormim în patul acela, spune că este patul lui tati și că stă doar el', a mai spus Jeanine Ionescu.

Monica Andrei a suferit foarte mult după moartea lui Lucian Ionescu

Lucian Ionescu s-a stins din viață în decembrie 2020, lăsând în urmă multă durere. Regretatul impresar a avut o relație cu Monica Andrei, în timp ce era căsătorit cu Jeanine Ionescu, care ulterior a trecut peste infidelitatea soțului.

Fosta solistă a trupei Candy l-a iubit foarte mult pe Lucian Ionescu, chiar dacă între ei a existat o diferență de vârstă de aproape 20 de ani. Rodul iubirii lor este Matei, cel care o face fericită pe Monica. Vedeta postează deseori imagini cu fiul ei pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton