La 62 de ani, Sharon Stone a avut curaj să se pozeze într-un costum de baie minuscul și arată la fel de bine ca-n Basic Instinct! Ce dietă ține actrița pentru a se menține în formă

 Oana Pantazi
.

Deși a împlinit 62 de ani, diva din Basic Instinct nu se lasă intimidată de concurență! Sharone Stone s-a pozat într-un costum de baie minuscul, dovedindu-le fanilor ei că încă nu și-a pierdut sex-appeal-ul. Iată ce face actrița pentru a se menține în formă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La 62 de ani, Sharon Stone a dovedit încă o dată că este lipsită de inhibiții, actrița pozându-se în costum de baie pe marginea piscinei. E adevărat, și-a ascuns chipul în spatele unei căști medievale, însă, altfel, nimic n-a rămas ascuns vederii… dar este clar că diva este perfect conștientă că încă are cu ce se mândri.

Citește și: Drama neștiută a Andreei Marin. Vedeta a suferit două sarcini extrauterine înainte de a o avea pe Violeta

Scena care i-a schimbat viața

Chiar și la vârsta a doua… spre a treia, cu siguranță, Sharon Stone și-ar găsi loc în inima oricărui bărbat de pe planetă. Cu toate acestea, carismatica actriță, care este și una dintre cele mai sexy femei din lume – ca să nu batem monedă pe IQ-ul ei absolut intimidant –, anul trecut își căuta un partener pe un site matrimonial! Din nefericire a fost exclusă din comunitate, deoarece utilizatorii au bănuit că era vorba despre un cont fals… Cine și-ar fi închipuit că diva din Basic Instinct nu e curtată de milioane de bărbați?!

De altfel, scena care a consacrat-o pe plan internațional a devenit un fel de carte de vizită pentru actriță, care, în 2019, a recreat faimosul moment din Basic Instinct, la Berlin, pe parcursul cermoniei de premiere de la GQ Awards, unde a fost recompensată cu titlul „Femeia Anului”. De data aceasta însă, cu lenjerie intimă pe ea…

Acum mulți ani, stăteam pe platou și regizorul mi-a spus: <>. Am zis: <>. Nu știam că momentul ăla o să îmi schimbe viața', a rememorat Sharon scena care avea să îi schimbe viața.

Citește și: După ce Margherita de la Clejani a făcut accident, mama ei a cerut ajutorul psihologilor! „E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna!”

O să îmbătrâneşti. Cum vrei să faci asta?

Senzualitatea, rafinamentul și eleganța par să fie cuvintele cheie atunci când vine vorba despre Sharon Stone. În luna martie, mai exact pe data de 10, frumoasa actriță a împlinit 62 de ani. Nu își arată absolut deloc vârsta, nici măcar prin stilul vestimentar, dar asta nu înseamnă că Sharon nu depune eforturi pentru a arăta bine sau că nu este speriată de înaintarea în vârstă.

„N-a fost uşor. A fost o vreme, pe la 40 de ani, când mă închideam în baie cu o sticlă de vin şi-mi spuneam: «N-am să ies până n-am să accept în totalitate felul în care arăt».

Mi-am analizat faţa în oglinda mare, m-am uitat la corp şi am plâns, am plâns, am plâns. Apoi mi-am spus: «O să îmbătrâneşti. Cum vrei să faci asta?». Şi m-am gândit: «Mi-aş dori să îmbătrânesc precum un dansator». Vreau să-mi păstrez corpul într-o formă asemănătoare. Îmi place să dansez şi să mă întind. Şi îmi place să merg la sala de sport”, a spus Sharon Stone într-un interviu acordat revistei Shape.

Ce alimente consumă Sharon Stone

Sharon Stone a adoptat obiceiuri sănătoase în materie de aimentație, astfel încât să-și mențină silueta. Actrița a recunoscut că adoră ceaiul și ciocolata neagră, însă nu consumă deloc alcool.

„Îmi place mâncarea curată, pregătită cât mai simplu posibil. Mănânc peşte şi brânză. Îmi plac fripturile şi îmi priesc, pentru că am un nivel foarte scăzut al colesterolului şi presiunea sângelui scăzută. Această dietă nu este bună pentru fiecare, trebuie să consultați medicul”, a menționat actrița.

Sharon-Stone-2-1Sharon-Stone-2-1

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton