Vaccinul chinezesc anti-coronavirus, succes de la prima testare! Care este unicul efect secundar resimțit de pacienți

 Oana Pantazi
.

După ce au testat primul vaccin anti-coronavirus pe maimuțe, iată că cercetătorii chinezi au mai făcut un pas important! Și prima rundă de testări pe oameni s-a dovedit a fi un succes!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce, la începutul lunii mai, cercetătorii chinezi au anunțat că testele făcute pe maimuțe cu noul vaccin anti-coronavirus au avut rezultate excelente, iată că acum oamenii de știință de la CanSino Biologics Inc au raportat că prima faza a testării vaccinului pe care îl dezvoltă a fost un succes, notează mediafax.ro.

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Vasile de la Big Brother? A fost iubita lui Bendeac, dar între timp, viața i s-a schimbat total: „Atunci când întâlnești un om pe care-l iubești…”

Vaccinul este sigur și eficient

După prima fază a testării, în care vaccinul a fost administrat unui număr de 108 persoane, cercetătorii chinezi au constatat că acesta este nu numai sigur pentru utilizare, ci și eficient, stimulând un răspuns imunitar corpului.

Citește și: Cine este și cum arată iubitul lui Leonard Miron. Cei doi formează un cuplu de 18 ani, iar Miguel i-a fost aproape în lupta cu cancerul

Desigur, o parte dintre pacienții testați au experimentat și unele efecte secundare, cum ar fi febra. „Aceste rezultate reprezintă o bornă extrem de importantă în acest studiu”, a menționat profesorul Wei Chen, de la Institutul de Biotehnologie din Beijing. Acesta a ținut să specifice însă și că „drumul până la producerea vaccinului este încă lung”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton