Ioana și Ilie Năstase, adevăratele motive ale divorțului! Actuala soție, atac subtil la fosta: "Poate și trecutul lui e de vină..."

 Oana Pantazi
.

La doar un an de când au spus DA în fața ofițerului Stării Civile, Ioana și Ilie năstase se pregătesc de divorț. Iată care sunt motivele pentru care soția fostului mare tenismen nu îl mai vrea în viața ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La 73 de ani, Ilie Năstase se pregătește să divorțeze de a cincea soție, fostul mare tenismen părând a fi ajuns din urmă de trecutul aventuros și tumultuos. Care este motivul pentru care Ioana nu-și mai dorește să-i fie alături soțului ei după doar un an de căsnicie?

„Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume', a declarat Ioana Simion pentru click.ro.

Citește și: Mircea Radu, primele declarații despre mama copiilor lui: „Am cerut-o de soție ziua în amiaza mare, lungit pe un prosop, în fața unei mări limpezi”

„Cu Ilie mai vorbesc, dar locuim separat

Viitoarea fostă soție a tenismenului a mărturisit însă că nu a rupt complet legătura cu acesta…

„Cu Ilie mai vorbesc, dar locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât. Eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o', a spus ea, conform sursei citate.

Nu a suportat violența verbală

Se pare că un alt motiv al despărțirii era agresivitatea verbală a fostului tenismen, peste care soția lui nu a reușit să treacă…

Citește și: Drama neștiută a Andreei Marin. Vedeta a suferit două sarcini extrauterine înainte de a o avea pe Violeta

„Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu”, au declarat apropiați ai celor doi pentru click.ro.

Ilie-Năstase-_i-Ioana-Simion-1-2Ilie-Năstase-_i-Ioana-Simion-1-2

„El este un copil rebel”

Și Oana Roman, o apropiată a fostului tenismen, a făcut dezvăluri într-o emisiune TV cu privire la trecutul lui Ilie Năstase, dar și la posibilele motive ale divorțului dintre cei doi.

„Eu îl iubesc foarte mult pe Ilie Năstase, am crescut cu el. Este un geniu copil, un copil rămas în trecut. Îmi par rău că i se întâmplă asta. El nu merită. Atunci când era cu Brigitte, am încercat să îi determin să nu divorțeze. Ei făceau un cuplu frumos. Ea a fost o mâna de fier, care i-a pus pe picioare toate afacerile', a dezvăluit Oana Roman.

De altfel, vedeta și-a declarat regretul cu privire la evoluția nefastă a căsniciei lui Ilie Năstase cu Ioana.

'Mă doare să văd asta. El nu merită. Este un copil rebel și nebun, care nu ține cont de norme. De asta nu reușește să rămână cu cineva. Poate ea își dorește mai multă liniște. El nu este așa. Nu are răbdare. Nu este ușor să trăiești cu stilul lui. Este puțin greu să stai lângă el. Ioana este o femeie mai așezată. El are un caracter altfel, nu a fost vorba despre diferența de vârstă între ei', a mărturisit Oana Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton