Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, victima unui soț abuzator? "El îi vorbea urât, o umilea..." De ce nu au divorțat cei doi, până la accident

 Oana Pantazi
.

După două săptămâni de comă, starea sopranei Maria Macsim Nicoară s-a îmbunătățit, însă, din păcate, încep să iasă la iveală detalii neplăcute din viața sa de familie. Iată cum ar sta lucrurile de fapt între soprană și soțul acesteia!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La două săptămâni după ce a intrat în comă din cauza unui accident stupid, starea de sănătate a mezzosopranei din Iași pare că se îmbunătățește, Maria Macsim Nicoară fiind detubată de la aparatul de respiraţie artificială și ar fi deschis ochii, potrivit bzi.ro. Din păcate însă, acum încep să iasă la iveală și amănunte dureroase din viața de familie a artistei…

Apropiații artistei încep să facă dezvăluiri și, conform bzi.ro, membrii familiei exclud posibilitatea unui accident, cu atât mai mult cu cât gradul de alcoolemie din sângele artistei ridică semne de întrebare.

Citește și: Mircea Radu, primele declarații despre mama copiilor lui: „Am cerut-o de soție ziua în amiaza mare, lungit pe un prosop, în fața unei mări limpezi”

Mai mult, se pare că relația dintre mezzosoprana Maria Macsim Nicoară și soțul ei, Codrin Nicoară, era disfuncțională de multă vreme, drept urmare apropiații familiei se îndoiesc că varianta pe care acesta ar fi furnizat-o – cum că soția lui ar fi căzut pe scări în urma consumului de alcool – ar fi cea veridică.

„Relația pe care o avea cu Codrin Nicoară, soțul ei, nu era deloc așa cum părea. Certurile erau la ordinea zilei, iar mezzosoprana ajunsese practic sursa de venit a bărbatului. Lunar încasa o sumă frumușică, de peste 10.000 de lei. Pentru Codrin Nicoară asta însemna foarte mult, practic era sursa lui de venit', a precizat o persoană apropiată familiei pentru sursa citată.

A fost lăsată să zacă toată noaptea!

Încă de la internarea artistei la Spitalul de Neurochirurgie din Iași s-au prelevat probe biologice și s-a constatat că Maria Macsim Nicoară avea o concentraţie de 0,40 mg/l alcool pur în sânge. Însă, este posibil ca în momentul incidentului alcoolemia să fie mai ridicată, în jurul valorii de 1 la mie, notează cancan.ro.

Nu era în stare de ebrietate foarte avansată, cu toate acestea căderea a fost una extrem de violentă, dacă se iau în calcul traumatismele. Mezzosoprana a ajuns la spital cu răni grave la cap, cu nasul rupt, trumatisme la nivelul coloanei și picioarelor.

La prima vedere pare un accident casnic, însă o anchetă a fost deschisă în acest caz, fiind deschis un dosar de tentativă de omor după ce a ieșit la iveală faptul că solista a fost lăsată să zacă toată noaptea, cu toate că avea răni grave. După 8 ore de la incident, soacra femeii a apelat numărul de urgență 112 pentru a raporta întâmplările. Soțul femeii a precizat că a găsit-o căzută lângă scări și a dus-o în dormitor.

Citește și: Drama neștiută a Andreei Marin. Vedeta a suferit două sarcini extrauterine înainte de a o avea pe Violeta

Un triunghi conjugal?

Alte detalii absolut surprinzătoare au ieșit la iveală în acest caz. Se pare că artista din Iași ar fi fost înșelată de soțul Codrin Nicoară.

Anchetatorii urmăresc mai multe piste, astfel că la audieri a venit și o tânără din comuna Aroneanu, vânzătoare la un magazin. Aceasta ar fi femeia cu care soțul mezzosopranei și-ar fi înșelat soția, conform spynews.ro.

Citește și: Secretul lui Codrin Nicoară, soțul sopranei care a ajuns în comă, după ce a căzut pe scări.Artista voia să divorțeze de el din acest motiv

Cei doi s-ar fi întâlnit mai bine de un an, iar Maria Macsim Nicoară ar fi fost la curent cu relația extraconjugală a soțului, motiv pentru care ar fi dorit să și divorțeze. De asemenea, se pare că mezzosoprana dormea separat de Codrin Nicoară: ea la mansardă și el la parter.

Vânzătoarea din comuna Aroneanu ar fi precizat că se întâlnea cu soțul mezzosopraenei în alte locații, nu în casa în care s-a petrecut și accidentul casnic, relatează surse din ancheta pentru Ziarul de Iași.

Maria-Macsim-Nicoara-4-2-1Maria-Macsim-Nicoara-4-2-1

Nu mai aveau relații de mult timp

Apropiații familiei au confirmat nu numai relația pe care soțul mezzosopranei o avea cu altă femeie, ci și bănuielile conform cărora Codrin Nicoară își abuza soția.

„Ei nu mai aveau relații de mult timp. El îi vorbea urât, o umilea… Nu mai ieșeau împreună nicăieri… Practic, ea mergea la muncă, iar când se întorcea acasă, trebuia să facă tot, de la cap la coadă. (…) Toți știau despre relația lui Codrin. Maria a vorbit cu familia despre asta. Voia să încheie tot cu el, dar nu a mai avut timp', scrie bzi.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton