Ce frumoasă este fata cea mare a lui Horia Brenciu! Andreea a împlinit 29 de ani și artistul i-a transmis un mesaj emoționant: "O iubesc foarte tare!"

 Dumba Gabriela
.

Fiica cea mare a lui Horia Brenciu a împlinit 29 de ani! Andreea este fata dintr-o relație anterioară a soției artistului, producătoarea TV Alice Dumitrescu, și pe care Brenciu o iubește ca pe propriul său copil.

3e7824d39f91f352daf77cc8724842c33e7824d39f91f352daf77cc8724842c3

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

„Pe fata asta o iubesc foarte tare! E fii-mea cea mare, Andreea! Azi e ziua ei și merita toate îmbratișarile din lume! La mulți ani, iubirea mea!', a postat Horia Brenciu duminică, în ziua în care Andreea a împlinit 29 de ani.

În mesajul de anul trecut, Horia îi avertiza pe potențialii „tineri domni” cuceriți de frumusețea tinerei să „se limiteze la numărul de like-uri”.

Horia Brenciu are un singur copil biologic cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu, pe Mina, însă, împreună sunt fericiții părinți a patru copii. Astfel, Alice mai are două fete dintr-o căsnicie anterioară, Maria și Andreea, pe care Horia le-a crescut ca pe proprii săi copii și împreună l-au adoptat și pe micuțul Toma.

Artistul declara, în urmă cu ceva timp că și l-a dorit pe Toma pentru a sparge gașca fetelor și pentru a avea „un partener de table, excursii, snooker, poker, bowling și vin roșu„.

Adopția a fost posibilă la capătul unui proces lung și obositor: Aș zice că am fost ajutați de Dumnezeu. Toată procedura a durat aproape trei ani. Toma a fost cu noi în tot acest timp și în rest nimic nu a contat. De fapt, ideea e că poți trece prin orice, dacă la capătul drumului te așteaptă o minune', povestea artistul.

Cum a fost momentul când le-a cunoscut pe fete

La începutul anului, Horia Brenciu a povestit detalii despre procesul de adopție al lui Toma, dar și despre momentul în care le-a cunoscut pe fetele lui Alice.

Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui…

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare', a declarat Horia Brenciu în cadrul emisiunii Profesioniștii', difuzată TVR1.

În timpul mărturisirilor făcute, artistul a subliniat importanța actului în sine: de a înfia un copil și a spus:Un copil adoptat nu e o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. (…) Acel copil e al tău pe vecie, îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile. A iubit pe cineva este o responsabilitate'.

Citește și:

Horia Brenciu, interviu EXCLUSIV: „Eşecurile sunt învăţămintele mele”

Drama neştiută a lui Horia Brenciu. Artistul şi-a pierdut mama când avea 11 ani: „Amintirile te învăluie și te doboară!'

Cum arată acum micuţul Toma, fiul adoptat de Horia Brenciu în secret

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton