Shakira, un nou mesaj pentru Pique, în cea mai recentă piesă: "Nu mai ești binevenit aici. Am văzut ce mi-a reproșat prietena ta"

 Oana Pantazi
.

Deși s-au despărțit de mai bine de 6 luni, Shakira pare să nu se fi obișnuit pe deplin cu ideea că a fost înșelată, așa că îi transmite mesaje lui Pique prin intermediul pieselor ei și nu numai. După ce melodia anterioară, în care îi umilea pe fotbalist și pe iubita lui mult mai tânără, Shakira a recidivat, cu o altă piesă, lansată împreună cu Karol G, artistă și compozitoare columbiană. Melodia „TQG' vorbește despre bărbații infideli.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Shakira i-a transmis recent un nou mesaj fostului ei partener de viață, Pique, de care s-a despărțit în luna iunie a anului trecut, după 12 ani de relație. La scurt timp după separare, fotbalistul s-a afișat cu noua iubită, iar situația dintre el și fosta soție a început să fie din ce în ce mai tensionată. Artista o cunoștea, de fapt, pe Clara Chia Marti, actuala iubită a lui Gerard Pique, încă de pe vremea când ea și fotbalistul formau un cuplu. Modelul în vârstă de 23 de ani a fost angajat la Kosmos, o companie deținută de fostul partener al Shakirei. Și cum nimic nu este mai periculos decât mânia femeii înșelate, artista nu poate uita cu una, cu două umilința la care a fost supusă.

shakira1shakira1

Noua piesă a Shakirei vorbește despre bărbații infideli

După ce, la începutul lunii ianuarie, a bătut recordul de vizualizări pe YouTube cu o melodie în care-l făcea praf pe Pique, dar și pe amanta lui, fapt ce nu i-a picat tocmai bine fotbalistului, Shakira a scos o nouă piesă, în care vorbește despre bărbații infideli. Înainte de asta însă, chiar de Ziua îndrăgostiților, artista a postat un filmuleț în care dansa pe versurile unei piese cu un mesaj care în contextul actual a părut cu bătaie directă la fostul ei partener… „S-ar putea să-mi omor fostul iubit'.

Citește și: Cum a poreclit-o Shakira pe iubita lui Pique: „Nu a văzut niciodată un pericol în ea”. Cele două se cunoșteau

Citește și: Cum arată vila de jumătate de milion de euro în care Oana Roman a locuit cu Marius Elisei. Poza emoționantă pe care o ține la loc de cinste

Citește și: Femeia-simbol a războiului din Ucraina, interviu pentru români, la un an după ce a fost rănită în bombardament: „Am avut patru operații. E foarte greu când, noapte de noapte, visezi rachete, explozii…'

Citește și: Ameri Nasrin este însărcinată: ‘Este un copil dorit și așteptat’

Iată ce spun însă versurile noii piese, „TQG', pe care artista a lansat-o alături de Karol G!

„Văzându-te cu noua ta iubită m-a durut/Dar acum sunt deja pe cont propriu/Am uitat tot ce am trăit împreună/ Iar asta te-a deranjat./Că până și viața a devenit mai bună pentru mine/Nu mai ești binevenit aici./Am văzut ce mi-a reproșat prietena ta./Asta nici măcar nu mă enervează. Râd, râd…', sunt versurile interpretate de Shakira în piesa „TQG'.

Atât Shakira, cât și Karol G au avut probleme în viața sentimentală. Karol G s-a despărțit de rapperul Anuel AA în 2021, în timp ce Shakira s-a despărțit de Pique după 12 ani de relație, fiind înșelată cu o femeie mult mai tânără.

Cum a descoperit Shakira că Pique o înșela

Artista și fostul fotbalist s-au despărțit în urmă cu opt luni, veste pe care au transmis-o prin intermediul unui comunicat de presă. La acea vreme, în media apăruse deja zvonul că fotbalistul și-a înșelat partenera de viață cu o iubită tinerică, fapt confirmat ulterior. Se pare că artista a început să-și pună primele semne de întrebare cu privire la fidelitatea fostului ei partener, după ce a descoperit un indiciu în frigiderul lor.

Celebra artistă și-a dat seama că iubitul ei a tradat-o, după ce a găsit un indiciu în frigiderul ei. În mai multe rânduri, Shakira observase că cineva i-a mâncat dintr-un borcan cu gem, deși Gerard Pique și copiii lor nu obișnuiau să consume acest aliment. Atunci, celebra cântăreață a intuit că altcineva a stat în casa lor și a început să pună la îndoială fidelitatea fostului ei iubit.

Mai mult, cu un an înainte de despărțirea dintre Shakira și Pique, starul Barcelonei a acordat un interviu prin videocall, iar în spatele acestuia apărea actuala lui iubită. Ulterior, artista a pus detectivi particulari pe urmele partenerului ei de viață, iar după despărțire Shakira a primit custodia totală a copiilor.

„Se pare că a descoperit prezența Clarei Marti, noua iubită a lui Pique, în casa lor, pentru că și-a dat seama că cineva mănâncă din frigider alimente pe care el, de regulă, nu le consuma', spuneau jurnaliștii mondeni din presa străină.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton