Cristina Cioran încă poartă inelul de logodnă de la Alex Dobrescu și este deschisă la o împăcare: „Suntem în relații foarte bune”

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Cioran încă poartă inelul de logodnă de la Alex Dobrescu. Deși s-au despărțit în urmă cu câteva luni, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, după cum a mărturisit chiar actrița. Cristina Cioran încă poartă pe deget inelul primit de la fostul ei partener și a avut parte de o surpriză plăcută de Ziua Îndrăgostiților. Dacă până acum vedeta spunea că exclude complet posibilitatea unei împăcări, se pare că aceasta a revenit la sentimente mai bune și lasă lucrurile să se petreacă în mod natural.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alex Dobrescu și Cristina Cioran s-au despărțit cu mare scandal în urmă cu câteva luni. Relația lor s-a ameliorat cu timpul, căci au decis să pună bunăstarea fiicei lor pe primul loc. Aceștia au petrecut Ziua Îndrăgostiților împreună, iar actrița a primit un trandafir de la tatăl fiicei sale. Deși au trecut câteva luni de la separare, Cristina Cioran nu renunță la inelul de logodnă primit de la Alex Dobrescu. Cererea în căsătorie a avut loc în luna octombrie a anului trecut, anunțul fiind făcut chiar de fosta prezentatoare TV. Deși inelul a venit mai târziu, actrița a apreciat gestul tatălui fiicei ei, motiv pentru care încă poartă pe deget bijuteria.

cris9cris9

Invitată la Antena Stars, Cristina Cioran a fost surprinsă purtând inelul de logodnă de la Alex Dobrescu. Cei doi urmau să se căsătorească în vara acestui an, însă se pare că viața a avut alte planuri pe ei. Fosta prezentatoare TV nu mai exclude complet ideea unei împăcări, ba chiar susține că se lasă purtată de val și așteaptă să vadă ce îi rezervă viitorul cu privire la relația cu Alex Dobrescu.

Citește și: Cum a decurs întâlnirea dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu, de Valentine’s Day: „În prezent, lucrurile merg spre bine pentru…”

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat? Cum a surprins-o bărbatul, de Ziua Îndrăgostiților: „I-a cumpărat…”

Citește și: Trei medici au operat-o pe fiica Ancăi Serea mai bine de trei ore de peritonită: „Chiar îi făcusem analizele, toate erau perfecte…”

Citește și: Ce nume a ales Adriana Simionescu pentru fiica ei: „Exprimă cel mai bine ce simt”

Cristina Cioran nu renunță la inelul de logodnă de la Alex Dobrescu

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au petrecut Ziua Îndrăgostiților împreună, însă actrița spune că întâlnirea nu a schimbat cu mult relația dintre ei. În schimb, fosta prezentatoare TV încă poartă inelul de logodnă de la tatăl fiicei sale și este mult mai receptivă la ideea de a-i mai da o șansă acestuia.

„Era o întâmplare, nu e nimic neobișnuit, poate să pară pentru alții, dar pentru mine nu e. Mi-a adus o floare de Valentine`s Day, a fost un gest foarte frumos. Da, mi-a luat mai demult (n.r. – un inel). Îl mai port uneori. Nu știu de ce se întreabă lumea, o să vedem, habar nu am, viața îți oferă o grămadă de surprize, îmi doresc să fim sănătoși', a susținut actrița.

În ce relații sunt acum Alex Dobrescu și Cristina Cioran

Deși s-au despărțit cu mare scandal, relația dintre actriță și tatăl fiicei sale s-a îmbunătățit considerabil. Cristina Cioran spune că poate apela oricând la ajutorul lui Alex Dobrescu, care este extrem de implicat în viața Emei. Fosta prezentatoare TV face față cu bine rolului de mamă singură, mai ales că este o are pe mama ei alături și a angajat o bonă.

„Eu și Alex suntem în relații foarte bune, că Ema are nevoie de noi doi. Este foarte atașată de tatăl ei. Are momente când mai plânge, nu mă deranjează, e copil. Nu am ce să-i fac, nu poate să râdă tot timpul. E bebeluș, sunt trăirile ei, vede cum e lumea, vede mediul înconjurător. M-am adaptat cam la orice. Mi-ar plăcea să am mai mult timp liber, am o bonă, are și tătic, desigur', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton