Sfatul pe care Anamaria Prodan îl dă fetelor sale. Mama ei a învățat-o așa: ”Mie îmi spunea că tu trebuie să...”

 Stamen Diana
.

Anamaria Prodan este cea mai fericită femeie și cea mai mândră mamă. Copiii sexy-impresarei încep să aibă o carieră de succes, iar toate meritele sunt ale lor, aceștia făcând foarte mari eforturi pentru viitorul lor. Anamaria Prodan le-a dat un singur sfat fetelor sale, sfat pe care și Ionela Prodan i l-a dat ei.

Sunt o familie frumoasă și numeroasă, iar fiecare este plecat într-o altă țară. Laurențiu Reghecampf este antrenor la o echipă de fotbal din Arabia Saudită, Rebecca studiază la Milano, Sarah studiază și joacă baschet în Statele Unite ale Americii, iar Anamaria Prodan împreună cu fiul cel mic, Laurențiu Jr., locuiesc în România. Atunci când toată familia este reunită, bucuria este imensă, însă reuniunile au loc destul de rar, pentru că fiecare au un program încărcat și diferit.

Așa cum a învățat-o Ionela Prodan, Anamaria Prodan Reghecampf își învață fetele. Vedeta le-a spus acestora că ele trebuie să o depășească pe ea și să fie cele mai bune. Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu câteva luni, însă amintirea ei este vie. Deși Anamaria Prodan a fost distrusă de durere la momentul respectiv, copiii ei au reușit să o facă cea mai fericită femeie din lume.

'Sarah față de Rebecca ia salariul ăla… Rebecca a spus că nu e adevărat, că mama a inventat o sumă, așa e pentru că le dau mult mai mult. Sunt fetele mele, îngerii mei, dar Rebecca cere genți, pantofi. Sarah se duce și ea la un magazin ieftin din America și este fericită că cheltuie de pe cardul ei. Sarah niciodată nu a cerut. Ea de la 14 de ani nu a mai avut vacanță. Mie îmi spunea mama că tu trebuie să mă depășești pe mine, iar eu le-am spus că voi trebuie să mă depășiți pe mine.', a declarat Anamaria Prodan.

Ionela Prodan și nepoții

Ionela Prodan și nepoții

Citește și: Ce relaţie e între Anamaria Prodan şi fostul soţ. Cei doi vor călători împreună, în America

Citește și: Anamaria Prodan vorbeşte cu poza mamei sale: 'O simt secundă de secundă. Pentru mine, ea nu a murit!' EXCLUSIV

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton