După ce s-a îngrășat și a devenit de nerecunoscut, Rita Mureșan organizează petreceri culinare. Cea de Halloween a fost de pomină

 Alina Dan
.

În urmă cu aproximativ patru ani, Rita Mureșan uimea pe toată lumea cu formele impecabile ce aminteau de perioada de aur a Casei de Modă Venus și de defilările pe podiumurile de modă. Folosise 'Terapia cu îngeri', spunea pe atunci fostul model, o metodă pe cât de neînțeleasă, pe atât de controversată. Acum, fosta Miss România din 1993 s-a îngrășat din nou. Considerabil chiar, însă pe fondul unui șoc emoțional. Pentru că nu mâncarea este vinovată de kilogramele ei în plus, Rita Mureșan organizează petreceri culinare în care promovează alimentația echilibrată.

[gallery ids="2446300,2446301,2446302,2446303,2446304"]

Una dintre aceste petreceri, poate cea mai spectaculoasă, a avut loc în seara de Halloween. La un club din Capitală, cu nume în concordanță cu sărbătoarea recent importată și la noi, Rita a invitat prieteni din lumea modei și nu numai și le-a gătit live. Ospățul, desfășurat sub hashtagul #ritalicios, a fost contra cost, scrie libertatea.ro, care notează că taxa de participare la un astfel de eveniment culinar unde Rita Mureșan îți gătește pe loc este de 95 de lei. De această dată, și preparatele au fost unele cu tematică, cei prezenți venind și ei costumați de Halloween.

Oscilațiile în greutate ale Ritei Mureșan

Oscilațiile de greutate ale Ritei Mureșan de-a lungul timpului sunt bine cunoscute, designerul slăbind spectaculos și ‘recuperând’ kilogramele la loc cu repeziciune în repetate rânduri.  'Acum patru ani, am trecut printr-un șoc emoțional care m-a făcut să pierd foarte multe kilograme și apoi prin altul care m-a făcut să iau în greutate. Eu nu-mi mai înțeleg organismul, dar nici nu-l mai întreb. Dimineața, când mă trezesc, sunt doar recunoscătoare că sunt sănătoasă. Nu am nicio boală, nu iau nicio pastilă. Dar în afară de această încetinire a metabolismului, dacă eu îmi fac analizele și sunt ok … Nu sunt prietenă cu sportul. Aș vrea să fiu ca tata, am crezut că asta se moștenește, dar nu s-a moștenit. Tatăl meu e antrenor de handbal, în echipa națională, cu medalii, cu trofee', i-a declarat Rita lui Dan Capatos. Designerul a menționat că în ciuda faptului că a ajuns la circa 100 de kilograme, mănâncă foarte puțin, fiind vegetariană. În plus, aceasta a declarat că nu consumă pâine, preferând să o înlocuiască cu ardei capia. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton