Gabriela Cristea are pofte pe parcursul sarcinii. Prezentatoarea TV nu se poate abţine nici în emisiune

 Pirvu Cristina
.

Gabriela Cristea, ca toate femeile însărcinate, are pofte pe timpul sarcinii. În timp ce era în direct la TV, prezentatoarea nu s-a putut abţine şi a predat ştafeta pentru a-şi linişti dorinţa culinară. Pare că se simte bine, sarcina decurge bine!

Gabriela Cristea va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său în primăvara anului următor. A rămas însărcinată pe neaşteptate şi s-a bucurat enorm alături de soţul său, de Tavi Clonda. Au anunţat că vor avea încă o fetiţă, motiv mare de bucurie în familia lor.

Vedeta nu a renunţat la emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars. Deşi este în al doilea trimestru, Gabriela continuă să apară de luni până vineri la TV. Îşi face treaba impecabil, rezolvă problemele din emisiune cu tot dragul. Iată că poftele nu o ocolesc în direct.

Pe parcursul ediţiei de ieri, Gabriela Cristea a intrat în direct spunând că are poftă de prăjituri, moment în care a fugit în culise. Emisiunea a rămas pe mâinile unui ajutor din public.

„Bună seara…staţi puţin că am ceva şi nu mi-a priit dumicatul…ce vreţi dacă toată lumea ia cina când încep eu emisiunea, iau şi eu cina în culise….mă duc să mai mănânc nişte prăjituri…doamna Ioana, spuneţi numărul…mai ziceţi acolo că mă înnec. Aşa, să-mi fie de bine…altfel fac acum emisiune…ce trebuie să fac în emsiunea asta, să mănânc?”, a spus Gabriela Cristea în timpul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”.

Gabriela Cristea, obligată de medici să nască înainte de termen

Însărcinată în luna a cincea, Gabriela Cristea este extrem de fericită că soarta i-a rezervat surpriza de a deveni mamă din nou. Cu toate acestea, deși momentan se simte bine, vedeta trebuie să fie atentă în ultimul trimestru de sarcină. Medicii i-au spus deja că va trebui să nască înainte de termen, pentru a evita eventualele complicații.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au amânat nunta

Gabi și Tavi Clonda erau în focul pregătirilor pentru nunta ce trebuia să aibă loc la sfârșitul lunii octombrie, dar planurile lor au fost date peste cap în cel mai neașteptat mod, după ce au aflat că vor deveni părinți din nou: „Îți dai seama că nunta este, acum, ultima mea grijă. Nu mai facem nicio nuntă, ne concentrăm pe sarcină. Oricum, era un eveniment restrâns', ne-a mai declarat Gabi.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton