Secretul relației dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Sunt căsătoriți de 11 ani

 Pirvu Cristina
.

Anamaria Prodan se iubește de aproximativ 11 ani de zile cu Laurențiu Reghecampf. Au o căsnicie model care a fost de multe ori pusă la încercare. Sexy-impresara a dezvăluit care e secretul căsniciei!

Mulți au pus la îndoială iubirea Anamariei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf. Ea a fost onestă și a dezvăluit că își iubește mult bărbatul. Mai mult decât atât, ea a povestit cum funcționează relația lor.

„Este vorba de respect, de dragoste, de sfăturie. Am început totul singurei, asta înseamnă foarte mult. N-am crezut niciodată că iubirea moare în cinci ani, în zece ani. Cel mai important pe pământ este respect față de relație și față de omul lângă tine. 

Apreciez totul la el, felul lui de a fi, faptul că este un om calm. Ea a știut că trebuie să fim o familie perfectă și să mergem toți pe un drum drept. La noi nu există orgoliu în familie. Nu ne certăm pentru că eu mă cert singură. Toată viața mi-a adus florării întregi”, a declarat Anamaria Prodan la emisiunea la Star Magazin, de la Antena Stars.

Anamaria ProdanAnamaria Prodan

Anamaria Prodan şi-a luat ceas din aur cu diamante, de 300.000 de dolari

Dacă la petrecerea VIVA! 2019, Anamaria Prodan a îmbrăcat o rochie de infarct, care a arătat lumii cât de mult a slăbit în ultimele luni şi cât de bine arată la 46 de ani, soția antrenorului Laurențiu Reghecampf a fost, din nou, o apariţie care a atras toate privirile la un alt eveniment monden. Motivul? O bijuterie pe care și-a cumpărat-o din Los Angeles și pe care a plătit nu mai puțin de 300.000 de dolari.

„Este un ceas pe care mi l-am dorit și pe care l-am cumpărat imediat. Știți că eu sunt mai extravagantă, dar când iubesc ceva, nu ezit să mi-l cumpăr. În general, eu îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preț! D-asta muncesc în fiecare zi, de dimineață până seara! Să îmi fac toate poftele, chiar dacă unele dintre ele costă foarte, foarte mult’, spune Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru VIVA!

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton