Sebastian Stan și Annabelle Wallis, actrița din Peaky Blinders, formează oficial un cuplu. Primele imagini

 Laciu Andreea
.

Actorul de origine română, Sebastian Stan și actrița Annabelle Wallis, cunoscută publicului din serialele Peaky Blinders și The Tudors, formează oficial cel mai nou cuplu de la Hollywood. Relația celor doi a fost confirmată după ce s-au afișat în public, ținându-se de mână. Din imaginile în care apar actorii pe străzile din New York, împreună cu Zeus, câinele lui Annabelle, se poate observa că sunt foarte îndrăgostiți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a zvonit inițial că noua iubită a lui Sebastian Stan ar fi Annabelle Wallis, acum informația s-a confirmat. Actorul trece printr-o perioadă foarte bună și din punct de vedere profesional. A obținut zilele trecute prima lui nominalizare la Globul de Aur pentru rolul principal pe care l-a jucat în serialul Pam & Tommy.

Nici iubita lui nu este vreo actriță aspirantă, căci are deja o carieră impresionantă. A cucerit publicul cu rolul lui Jane Seymour din serialul de epocă The Tudors, iar apoi a făcut furori cu rolul Grace Burgess din serialul Peaky Blinders.

British Academy Film Awards 2022 (BAFTAs)  in London, UK – 13 mar 2022British Academy Film Awards 2022 (BAFTAs)  in London, UK – 13 mar 2022

Sebastian Stan și Annabelle Wallis, cel mai nou cuplu de la Hollywood

În imaginile care au fost postate pe două conturi de Instagram, cei doi actori par să fie cât se poate de îndrăgostiți. Se comportă afectuos unul cu celălalt în public, iar prezența câinelui actriței arată că se comportă deja ca o adevărată familie. Sebastian Stan a ales o ținută all black, cu un pulover gros, o pereche de pantaloni negri și o haină care să îl protejeze de frig. În cap, a accesorizat ținuta cu un fes la fel de călduros.

Frumoasa actriță Annabelle Wallis pare să fie și ea relaxată alături de iubitul ei. Ea a ales o ținută casual, accesorizată cu o geantă, o eșarfă neagră și un fes deschis la culoare.

Cum au fost surprinși recent la o petrecere

Sebastian Stan și Annabelle Wallis au fost fotografiați în timp ce se sărutau la o petrecere. Aceasta a fost organizată de actorul Robert Pattison de ziua lui de naștere, informează Elle.ro. Poza respectivă a fost realizată de Myles Hendrik, dar fotograful a șters poza.

Citește și: Cine e Sebastian Stan, actorul român care îl interpretează pe Tommy Lee. E în topul milionarilor

Citește și: Fiica Adrianei Trandafir a avut un incident neplăcut în trafic și a răbufnit: „Învățați cum să vă comportați”. Ce a pățit Maria Speranța

Citește și: Actorul român Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur: „A fost o experiență incredibilă”

Cu toate acestea, a fost ulterior repostată pe contul de Twitter @FilmUpdates. În imaginea respectivă, Annabelle avea brațele în jurul gâtului lui Sebastian Stan, în timp ce îl sărută pasional.

Ce iubite celebre a mai avut Sebastian Stan

Actorul român a mai avut relații în trecut cu actrițe faimoase la Hollywood. Printre ele se numără și: Jennifer Morrison, Dianna Agron, Margarita Levieva și Alejandra Onieva.

Și Annabelle Wallis a avut relații cu nume grele de la Hollywood. S-a iubit cu Chris Martin de la Coldplay și a avut și o relație de aproape 4 ani cu actorul Chris Pine.

Sursă foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton