Brigitta Gheorghe susține că Florica Baboi a încercat să o saboteze la Chefi la Cuțite: "De câte ori a avut ocazia..."

 Raiciu Adriana
.

Brigitta Gheorghe susține că Florica Baboi a sabotat-o la Chefi la cuțite. Într-un interviu pentru Antena 1, Brigitta Gheorghe a vorbit deschis despre întreaga experiență de la Chefi la cuțite. Concurenta din echipa aurie a mărturisit, de asemenea, și ce probleme a întâmpinat, dar a făcut și câteva dezvăluiri despre ceilalți participanți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitta Gheorghe a făcut parte din cel de-al 10 sezon de la Chefi la cuțite. Concurenta a impresionat jurații cu preparatul său, în audiții, însă nu a reușit să ajungă marea finală, așa cum se tot zvonea. La scurt timp după terminarea emisiunii, aceasta a oferit un interviu despre întreaga experiență de la Chefi la cuțite.

brigittabrigitta

Printre altele, Brigitta Gheorghe a mărturisit că i-a trimis un mesaj lui Gabi, după finală, dar a făcut și declarații neașteptate despre Florica Baboi, câștigătoarea sezonului 10.

Citește și: În ce relații au rămas Florica Boboi și Oxi, după finala emisiunii Chefi la Cuțite:„Doar cine o înțelege…’

Citește și: Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital. Ce decizie radicală a luat:„Din motive de sănătate, nu…’

Citește și: Trupa „Gaz Pe Foc’ se reunește după 30 de ani. Lucian Viziru:„Sunt convins că…’

Brigitta Gheorghe susține că Florica Baboi a sabotat-o la Chefi la cuțite

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena 1, Brigitta Gheorghe a mărturisit că Florica Baboi a încercat să o încurce de mai multe ori. De asemenea, se pare că ar fi existat mai mulți concurenți care-și doreau ca aceasta să plece cât mai repede acasă.

„Pe mine au încercat mulți să mă încurce, cel puțin Florica a încercat să facă asta de câte ori a avut ocazia. Am simțit că le-ar plăcea foarte mult să plec și să părăsesc concursul. Cel mai tare m-a surprins farfuria cu care am plecat acasă. (…) Am înțeles greșit proba. Mă bucur că am fost un concurent eliminat cu 9 puncte. Nu vreau să par arogantă, dar alți concurenți au ieșit cu note mai mici', a mărturisit ea.

Ce mesaj i-a trimis lui Gabi

Totodată, după marea finală, fosta concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu i-a dat mesaj lui Gabriel Drăgușanu. Aceasta a rămas surprinsă de atitudinea lui și a ținut să-i precizeze că a dezamăgit-o.

„I-am scris personal că m-a dezamăgit, iar el mi-a spus că e un concurs.', a dezvăluit concurenta.

În încheiere, aceasta a vorbit și despre relația cu Adrian Stroe, concurentul cu care s-a înțeles extrem de bine pe vremea când făcea parte din echipa aurie.

„M-am bucurat tare mult când am văzut că Adrian este unul dintre finaliști. Este un băiat care muncește foarte mult, iar asta cred că s-a văzut în toate farfuriile lui. Mi s-a părut mai mult decât corect să fie Adrian în Finală. Mă bucur tare mult că m-a ales și pe mine să gătesc cu el. Nu m-am așteptat să mă aleagă Adi și să aibă încrederea asta în mine să îl ajut eu în Finala. Am făcut-o cu tot sufletul!', a susținut ea despre finalistul lui chef Cătălin Scărlătescu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton