Cristina Cioran, acuzații dure la adresa lui Alexandru Dobrescu, tatăl fetiței sale: "Nu înțeleg violența"

 Radulescu Ruxandra
.

Cristina Cioran, acuzații dure la adresa fostului iubit, Alexandru Dobrescu. Scandalul dintre actrița Cristina Cioran și fostul ei iubit, Alexandru Dobrescu, pare să nu se mai încheie. Cei doi au o fiică împreună și sunt nevoiți să se înțeleagă, de dragul micuței. Acest lucru se pare că nu este cu putință, momentan. Cei doi s-ar fi certat recent în plină stradă, iar Alexandru Dobrescu ar fi avut un comportament inadecvat față de paparazzi. Cristina Cioran l-a taxat dur pe fostul iubit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran, acuzații grave la adresa fostului iubit, Alexandru Dobrescu. Actrița Cristina Cioran și fostul ei iubit, Alexandru Dobrescu, au avut o despărțire intens mediatizată, mai ales din cauza diverselor acuzații, pe care și le-au aruncat în mediul online. Recent, cei doi ar fi fost surprinși de paparazzii, certându-se în plină stradă, iar fostul iubit al actriței ar fi avut o reacție nepotrivită față de jurnaliști. Cristina Cioran a susținut în repetate rânduri că și-ar dori ca ea și Alexandru Dobrescu să fie în relații bune. Din păcate, cei doi doi au avut un alt motiv de ceartă care a făcut pe actriță să-i adreseze câteva vorbe dure, prin intermediul Instagram.

cristina-cioran-2cristina-cioran-2

Cristina Cioran, acuzații dure la adresa lui Alexandru Dobrescu

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu par să nu găsească nicio cale de a se înțelege. Relația lor, la acest moment, este asemenea unui vulcan, nu se știe niciodată când va izbucni în certuri și acuzații. Actrița și fostul ei iubit au împreună o fiică pe care amândoi o iubesc enorm și sunt nevoiți să comunice de dragul micuței. Din păcate un nou incident ar fi intervenit recent. Cristina Cioran și fostul partener ar fi fost surprinși în timp ce se certau în fața blocului unde locuiește Alexandru Dobrescu. Acesta i-ar fi agresat pe fotoreporterii care au surprins momentul. Actrița și-a manifestat revolta în mediul online și a făcut cîteva acuzații destul de grave.

Citește și: Cristina Cioran, mesaj controversat după despărțirea de Alex Dobrescu:’Pe cine nu lași să moară…’

Citește și: Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu, tatăl copilului ei, s-a afișat cu noua iubită:'O poveste care s-a închis…'

Citește și: În ce relații au rămas Florica Boboi și Oxi, după finala emisiunii Chefi la Cuțite:„Doar cine o înțelege…

Citește și:Simona Gherghe, după ce s-a zvonit că a fost dată afară de la Mireasa:’Am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele’

„Nu înțeleg violența. Nu înțeleg lipsa de responsabilitate. Nu înțeleg prostia. Nu-l înțeleg pe acest individ. Eu știu că atunci când ai datorii, trebuie să le plătești. Mai știu că ce nu e al tău, nu e al tău…', a scris Cristina Cioran pe InstaStory.

Cum s-au despărțit Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu formau un cuplu de câțiva ani. În 2021 a venit pe lume fiica lo,r Ema, care s-a născut prematur la 29 de săptămâni și a avut nevoie să mai rămână în maternitate, o perioadă. Se spunea la acel moment că cei doi ar fi urmat să facă nunta, însă la foarte puțin timp după apariția acestor zvonuri, cei doi s-au despărțit. Cel care a anunțat sfârșitul relației a fost chiar Alexandru Dobrescu, care a postat un mesaj la InstaStory. Cristina Cioran a declarat ulterior că motivul a fost unul cât se poate de simplu, cei doi pur simplu nu se mai potriveau.

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos. Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta', a spus Cristina Cioran, la Antena Stars, conform Spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton