Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, a fost exmatriculat înainte de a da BAC-ul: „Am primit un mail de nicăieri”

 Borcilă Andreea
.

Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, a fost exmatriculat înainte de a da BAC-ul. Tânărul are succes, acum, în plan profesional, însă nu a fost ferit de momente dificile în viață. Milionarul a avut parte de experiențe care l-au traumatizat pe moment, dar peste care a reușit în cele din urmă să treacă. Unul dintre perioadele grele s-a întâmplat chiar spre sfârșitul liceului.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri milionari din România, fiind totodată cunoscut la nivel internațional. Artistul, care cochetează și cu muzica, are doar 23 de ani, o iubită celebră, și mulți bani în cont. Chiar dacă este un om realizat atât profesional, cât și personal, vedeta nu a fost ferită de momente dificile în viață. 

sebastian-dobrincu-9sebastian-dobrincu-9

Iubitul Ioanei Ignat a povestit, recent, la podcastul lui Radu Țibulcă despre un episod care l-a traumatizat în adolescență. Mai exact, tânărul a primit un mail, conform căruia era anunțat că este exmatriculat de la școală. Cu atât mai dificil cu cât totul se întâmpla pe ultima sută de metri, înainte de a da examenul de Bacalaureat. 

Citește și: De ce a purtat Sebastian Dobrincu aceleași haine la Imperiul Leilor:”Altă geacă nu mai ai?”

Citește și: Care a fost primul loc de la muncă al lui Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor

Citește și: Laurențiu Reghecampf, deranjat sau nu de trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc?:„Nu stau să întreb ce a făcut înainte'

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Reghe a vorbit despre căsnicia lor la emisiunea lui Denise Rifai:Se cațără pe spatele și pe numele meu' / EXCLUSIV

Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, a fost exmatriculat înainte de a da BAC-ul

Tânărul milionar este cunoscut drept unul dintre jurații de la Imperiul Leilor, marca PRO tv. În plan profesional, a cucerit lumea, iar în plan personal, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de artista Ioana Ignat. Invitat recent la podcastul lui Radu Țibulcă, de pe YouTube, Sebastian Dobrincu a dezvăluit un lucru neașteptat de către fani. Cântărețul a fost exmatriculat, acum câțiva ani, de la școală, chiar înainte de a-și da examenul maturității. 

Sebastian Dobrincu a mărturisit că avea planuri mari după terminarea liceului. În schimb, totul s-a năruit la acea vreme. Tânărul milionar a fost anunțat pe ultima sută de metri, chiar înainte de a susține examenul de Bacalaureat, că a fost exmatriculat. Chiar dacă vedeta a vrut să pară că nu a fost afectată, în realitate trăia un adevărat coșmar! 

„Încercam eu să fac pe Zmeul cu exmatricularea, că nu m-a afectat. E de departe cel mai traumatizant moment. Aia a fost o perioadă grea. Când într-o după-amiază am primit mail de la școală că-s exmatriculat. De nicăieri. Eram așa, pe un norișor, nu aveam nicio treabă, era totul pus la punct. Și dintr-o dată, o iei de la zero, ia vezi ce faci acum, nu mai dai niciun Bacalaureat, nu mai pleci nicăieri. Așa a fost o perioadă, un moment greu. Dar așa perioade mai grele au mai fost…”, a povestit Sebastian Dobrincu la podcast. 

Sebastian Dobrincu: „Trebuia să mă descurc singur în New York, la 17 sau 18 ani'

Pentru iubitul Ioanei Ignat, momentul dificil al exmatriculării nu a fost singurul de care a avut parte. Tânărul afacerist a trebuit să plece departe de casă, adolescent fiind, și să-și ia viața în propriile mâini. 

„Cea mai grea perioadă a fost când m-am mutat la New York prima oară și trebuia să mă descurc singur, într-o țară străină, la 17 sau 18 ani, cât aveam atunci. Să fiu pe picioarele mele și să văd cum mă descurc. A fost un singur moment în care îmi venea să mă dau cu capul de pereți, a fost exmatricularea”, a mai continuat el. 

Cu ce se ocupă Sebastian Dobrincu 

Sebastian Dobrincu este fondatorul a trei companii, însă cochetează și cu muzica, el lansând de-a lungul timpului câteva piese care au ajuns în topurile muzicale. Totodată, a bifat reușită după reușită încă din adolescență, iar în prezent e fondatorul Storyheap. Aceasta e o platformă care a devenit lider pe piața de digital marketing. Ea are în portofoliu o mulțime de clienți faimoși în toată lumea, precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack.

Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor și-a descoperit pasiunea pentru programare și tehnologie de la o vârstă fragedă. A început să învețe informații prețioase despre ingineria software la doar șapte ani, pe cont propriu. În următorii 10 ani, el nu și-a abandonat visul, ci a continuat să lucreze pentru a-și perfecționa abilitățile în inginerie.

Sursă foto: Facebook

Vezi rezultate BAC 2022!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton