Adevărul despre relația dintre Augustin Viziru și fratele său, Lucian: ”Avem mentalități diferite, nu avem treabă unul cu altul”

 Cruceru Cristina
.

Adevărul despre relația dintre Augustin Viziru și fratele său, Lucian. Cei doi sunt nume sonore în industria cinematografiei, fiind nelipsiți din telenovele românești. Augustin și Lucian au interpretat mereu roluri diferite, în filmele în care au jucate. Totuși, lumea i-a confundat întotdeauna, pentru că asemănarea este izbitoare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Augustin și Lucian Viziru sunt două nume mari în industria cinematografiei din România. Cei doi actori au jucat mereu în roluri diferite, deși sunt frați. De-a lungul timpului, fiecare și-a câștigat faima lui, dar și oameni, care să-i aprecieze. După atâția ani, în care au jucat în serialele românești, lumea tot îi mai confundă pe aceștia. Asta pentru că asemănarea este, într-adevăr, izbitoare.

Lucian-Viziru-1Lucian-Viziru-1

Augustin Viziru a vorbit despre relația pe care o are cu fratele său, în cadrul emisiunii 'În Oglindă', prezentată de Mihai Ghiță. Actorul este de părere că orice ar face el, nu îi va putea fura succesul fratelui său niciodată. Augustin a mărturisit că lumea îl strigă pe stradă 'Lucian', pentru că nici după atâta timp, oamenii nu fac diferența între ei.

Citește și: Lucian Viziru va apărea într-un nou film sau serial în 2022: „Mi-aș dori foarte mult să mai joc alături de unicul Augustin Viziru'

Citește și: Cum a fost prins Augustin Viziru furând din magazine: „Cele mai urâte două ore din viața mea'

Citește și: Liam Payne de la One Direction s-a despărțit, din nou, de iubita lui, Maya Henry. Au rupt logodna

Citește și: Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor, după ce și-a vopsit câinele în roz: „Să suni și să spui că…”

Adevărul despre relația dintre Augustin Viziru și fratele său, Lucian

Augustin recunoaște că el și Lucian au mentalități diferite și pot ajunge și la o ceartă, dintr-o discuție mai aprinsă. Cât despre popularitate, Augustin spune că nu l-a depățit niciodată la acest capitol pe fratele său.

'Popularitatea nu i-am depășit-o niciodată. Acum lumea pe stradă mă strigă tot Lucian Viziru. Lumea știe cine sunt, dar îmi spune Lucian Viziru pentru că asta le vine prima oară. Pentru că Lucian e un brand. Avem o relație dubioasă, avem mentalități diferite, nu avem treabă unul cu altul, ne enervăm foarte tare când stăm de vorbă unul cu altul pentru că avem concepții total diferite despre viață, încât preferăm să nu o facem. Dar în același timp, pentru mine frate-miu e sufletul și inima mea. Frate-miu mereu a fost mai tăcut, dar eu îi băteau colegii de clasă dacă se luau de el. Lucian a fost tot timpul ăla cuminte', a spus Augustin Viziru, în emisiunea 'În Oglindă'.

Cum a început Augustin Viziru să joace în telenovele

Augustin Viziru a povestit, în aceeași emisiune, că fratele său, Lucian, l-a dus la primul casting și așa a început cariera lui în seriale. 'El m-a dus la primul casting, cu japca, cu vrăjeala, că știa că nu m-aș fi dus dacă-mi spunea despre ce este vorba. M-am dus la casting, erau numai înalți, cu mușchi, a venit unul și a zis că mai sunt două roluri. Unul pe care l-a luat Bartoș și unul de vagabond, moment în care frate-miu îmi dădea coate că dacă mă tentează și pe mine să dau probe.

I-am zis: 'Du-te, mă, nu dau eu probe, nu mă fac eu de râs cu ăștia pe aici'. Nu mă simțeam în zona mea de confort. Când am intrat în cameră cu regizorul, era plictisit, nervos, mi-a pus o cameră în față și am luat rolul a doua zi. Timp de 9 ani, orice rol negativ apărea, mai întâi negociau cu mine și apoi dădeau casting', a mai spus Augustin Viziru, despre fratele său.

Sursă foto: Captură Video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton