Cum arată Cristina Ciobănașu fără machiaj și fără filtre. S-a fotografiat 100% naturală

 Raiciu Adriana
.

Cum arată Cristina Ciobănașu fără machiaj și fără filtre. Cristina Ciobănașu are o comunitate impresionantă de fani în mediul online, așa că mai tot timpul postează noutăți din viața sa. Recent, îndrăgita actriță s-a fotografiat fără pic de machiaj pe față, iar fanii au fost surprinși să o vadă așa. Iată imaginea postată de fosta iubită a lui Vlad Gherman!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS AICI!

În ultima perioadă, Cristina Ciobănașu a trecut prin mai multe schimbări. În prima fază, actrița din serialul Adela a puns punct relației cu Vlad Gherman, după mai bine de 9 ani, și apoi și-a făcut o altă relație. Ei bine, se pare că schimbările au fost și pe plan fizic, întrucât vedeta a pus câteva kilograme în plus. Acum, s-a apucat de slăbit și pare că se ține de treabă.

6-126-12

Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare, acolo unde își ține tot timpul fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. De curând, actrița a postat o fotografie fără pic de machiaj pe față, iar internauții au fost surprinși să o vadă așa. Iată ce și a scris Cristina pe contul ei!

Citește și: Vlad Gherman a confirmat că fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu, are un nou iubit:„Știam despre relația ei

Citește și: În ce relații a rămas Cristina Ciobănașu cu Alex Velea, după Dansez pentru tine:’De fiecare dată îmi amintește…’/ EXCLUSIV

Citește și: Andrei și Yana de la Mireasa s-au despărțit.Care a fost motivul separării

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara: „Mulți au crezut că îl decad din drepturi/ EXCLUSIV

Cum arată Cristina Ciobănașu fără machiaj și fără filtre

Cum arată Cristina Ciobănașu fără machiaj și fără filtre. Cristina Ciobănașu a decis să se arate astăzi, pe InstaStory, fără pic de machiaj pe față. Astfel, comunitatea sa impresionantă din mediul online a putut să o vadă total naturală, fără filtre aplicate sau fără machiajul de zi cu zi sau cel de la filmări.

Dacă multe vedete încearcă să afișeze o față cât mai perfectă, altele sunt extrem de asumate și decid să se posteze fără filtre și 100% naturale. Ei bine, fosta iubită a lui Vlad Gherman are cu ce se mândrească, întrucât are un ten luminos, fără imperfecțiuni sau acnee și, astfel, nu s-a ascuns să și-l arate.

Fanii nu au putut trece cu vederea acestea imagini, iar zeci de comentarii pozitive au apărut în mediul online, cei mai mulți dintre aceștia felicitând-o pentru curaj.

Ce dietă ține Cristina Ciobănașu

În urmă cu puțin timp, vedeta le-a spus internauților faptul că s-a apucat serios de sport, întrucât susține că s-a cam îngrășat în ultima perioadă. Încă de dimineață, actrița a decis să facă prima serie de exerciții și își dorește să ajungă cât mai repede la rezultatul dorit.

„Doamne ce fălcuțe am făcut, nu-mi place. M-am apucat de sport din această dimineață, sper să mă țină și o să încep să am mai multă grijă la alimentație, sper. Nu-mi place deloc de mine, am făcut fălcuțe, am făcut gușiță.’, a spus Cristina Ciobănașu pe Instagram.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton