Sean Penn și Leila George divorțează după un an de căsnicie. Au făcut nunta online, pe Zoom

 Miniosu Alexandra
.

Sean Penn și Leila George divorțează după un an de căsnicie. Presa internațională informează că ea a fost cea care a depus actele de divorț. Îndăgitul actor și frumoasa australiancă s-ar mai despărțit de câteva ori, dar s-au împăcat, însă de această dată nu ar mai fi cale de întoarcere. Cei doi au făcut senzație cu nunta lor, evenimentul fiind organizat pe Zoom.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sean Penn și Leila George divorțează după doar un an de căsnicie. Atunci când păreau mai fericiți ca oricân, se pare că relația dintre actor și australiancă ar fi ajuns la final. Ea a depus deja actele de divorț, conform presei străine, semn că nu vrea să se mai împace cu starul internațional.

74th Cannes Film Festival, Flag Day photocall74th Cannes Film Festival, Flag Day photocall

Sean Penn și Leila George au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Au stârnit numeroase controverse, pentru că la început gurile rele nu le dădeau prea multe șanse de a fi împreună, având în vedere diferența de vârstă. El are 61 de ani, iar ea 29. Ulterior, cei doi s-au căsătorit și au făcut o nuntă „tip COVID', pe Zoom.

Citește și: Mihai Bendeac a fost ofertat de PRO TV, pentru Românii au Talent:„Niciodată nu aș putea…'

Citește și: Liviu Vârciu, furios că a ieșit în pierdere după botezul fiului:„Am rămas dator, zgârciților!'

Citește și: Anamaria Prodan, anunț oficial despre divorțul de Laurențiu Reghecampf:„Îi dorim succes în orice decizie ia'

Citește și: Claudia Pătrășcanu a jignit-o grav pe Bianca Drăgușanu:„A uitat pe ce sumă a luat-o Gabi în Maldive?'

Sean Penn și Leila George divorțează după un an de căsnicie

Sean Penn și Leila George au devenit soț și soție în urmă cu un an. Au organizat atunci o ceremonie intimă, la care au participat doar câțiva apropiați. Speculațiile referitoare la nunta lor au apărut după ce actorul și soția lui au început să poarte verighetele. Zvonurile s-au adeverit, după ce au început să primească felicitări din partea prietenilor, în mediul online.

La o lună de la nuntă, Sean Penn făcea primele declarații despre acest subiect. Actorul a povestit că ceremonia s-a desfășurat pe Zoom, de acasă.

„Am făcut o nuntă tip COVID. Ceea ce înseamnă că a fost un ofițer al stării civile alături de noi pe Zoom, iar totul s-a întâmplat acasă. Cei doi copii ai mei și fratele ei au fost alături de noi. Așa s-a întâmplat totul', declara Sean Penn la acea vreme, conform cancan.ro.

Sean Penn și Leila George s-au despărțit după cinci ani de relație. Cei doi urmează să divorțeze după un an de căsnicie. Reprezentații celor doi nu au dat nicio declarație cu privire la separarea lor, însă în presa străină au apărut informații conform cărora ea a depus actele de divorț.

Au făcut nunta online, pe Zoom

Un apropiat de-al celor doi spunea recent că Sean Penn și Leila George ar fi organizat nunta după o perioadă mai delicată, presărată cu despărțiri și împăcări.

„S-au împăcat și apoi s-au despărțit, iar apoi Sean a reușit să o aducă înapoi. El a realizat că face o mare greșeală când și-a dat seama că poate să o piardă, iar el s-a luptat ca să o aducă înapoi', a declarat sursa apropiată vedetelor, conform People.

Sean Penn are un trecut amoros destul de tumultos. S-a iubit cu mai multe femei celebre, cum ar fi Charlize Theron, în iunie 2015. El a fost căsătorit în trecut cu Robin Wright și au împreună doi copii și a fost însurat și cu Madona între anii 1985-1989.

Sursă foto: Hepta, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton