Mihai Bendeac are fantezii cu Denise Rifai: "Îți vine s-o iei și să..."

 Raiciu Adriana
.

Mihai Bendeac a acceptat invitația lui Cătălin Măruță și a participat la podcastul realizat de prezentator. Deși erau în relații destul de tensionate, actorul a hotărât să meargă și să vorbească despre viața sa. Însă, a surprins pe toată lumea cu o declarție despre prezentatoarea Denise Rifai.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Juratul de la iUmor a vorbit deschis despre cariera sa, dar și despre viața sentimentală. A făcut dezvăluiri despre fostele sale relații, dar și despre fantaziile mai puțin știute.

bendeac-2bendeac-2

Citește și: Mihai Bendeac a presimțit moartea lui Ion Caramitru, cu o seară înainte:A avut loc o întâmplare foarte ciudată

Citește și: Salariul lui Mihai Bendeac, la Antena 1.Actorul a trecut toți banii pe numele tatălui

Citește și: Doliu în lumea filmului!Actorul Norm Macdonald a murit la 61 de ani

Citește și: Face nuntă Laurette cu forbalistul Magaye Gueye?Vedeta s-a dat de gol

Mihai Bendeac are fantezii cu Denise Rifai

Ei bine, mai în glumă, mai în serios, Mihai Bendeac a recunoscut că are fantezii cu Denise Rifai și a început să îi facă o serie de dezvăluiri prezentatorului.

Mamă, cât de bună e Denise Rifai! Nu pe întrebări, neapărat. E bine rău! Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!', a spus Mihai Bendeac.

În continuare, actorul a mai vorbit despre relațiile pe care le-a avut până la momentul actual, care se pare că au fost doar trei. Una a durat un an, alta a fost de 3 luni și una a durat doar o lună de zile.

Acesta a recunoscut că se îndrăgostește destul de tare de la început, însă fiorii dragostei trec în doar câteva ore.

„Am avut până acum, la 38 de ani, doar trei relații mari și late. Cea mai lungă a fost de un an, alta a fost de trei luni și ultima a fost când aveam 27 de ani și a durat doar o lună. De la 19 ani, ochii mei nu mai văzut prezervative. Mă mir că am scăpat până acum. Am avut Chlamydia de vreo două ori. Mie nu mi-e frică de pastile, am luat tot ce e pe fața pământului. Am luat și Viagra. Dar nici analize nu am curaj să fac de șase ani! Eu am o problemă mare cu relațiile. Mă îndrăgostesc tare de tot la început. 24 de ore sunt artificii, se consumă tot. După care se duce tot! Asta e problema mea!', a dezvăluit Mihai Bendeac.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton