Concurenții Asia Express 4 au mâncat cap de oaie, cu ochi și creier. Cum au reacționat

 Dumba Gabriela
.

Concurenții Asia Express au trecut printr-unul dintre cele mai grele momente de când sunt în competiție. Printre lacrimi, proteste și senzații de vomă, vedetele au mâncat cap de oaie, cu tot cu ochi și creier. În timp ce unii au refuzat categoric să ia parte la așa masă, colegii lor de echipă s-au văzut obligați să mănânce și porția lor. Lidia Buble a fost concurenta care nu a putut mânca deloc cap de oaie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Concurenții de la Asia Express s-au obișnuit deja cu probe care să îi pună la încercare pe Drumul Împăraților. Cu toate acestea, ultima provocare din Turcia le-a dat bătăi serioase de cap, iar unii nu au putut trece peste senzația de vomă când pe masă le-a fost pus un cap de oaie cu tot cu ochi, pe care erau obligați de concurs să-l devoreze.

124124

În ediția 18 al sezonului 4, de la Asia Express – Drumul Împăraților, din 17 octombrie 2021, Cosmin Natanticu a presimțit încă de la prima probă a ultimei etape din Turcia că vor fi puși să mănânce capete de oi. Acest tip de preparat este o adevărată delicatesă culinare în locul în care se află concurenții. Preparatul nu a fost unul pe gustul celor șapte echipe care au înghițit cu greu ochii și creierul de oaie.

Concurenții Asia Express 4 au mâncat cap de oaie, cu ochi și creier

Încă de când a ajuns în restaurantul respectiv și a simțit miros de miel, soția lui Mihai Petre a izbucnit în lacrimi. Până la sfârșitul probei, Elwira Petre a continuat să plângă, dezamăgită de ceea ce se întâmplă.

„Când mi-a zis să mănânc ochiul ăla, m-a terminat. (….) Eu nu voiam să văd ochiul. Strategia mea era să îmi anulez câte simțuri pot, să nu aud, să nu văd, să nu miros și dacă e să îmi pierd și gustul, acum e momentul”, a spus Mihai Petre, vizibil dezgustat.

Deși a băut extrem de multă apă, Elwira Petre nu a putut scăpa de gustul care și acum o sperie.

'A fost cel mai scârbos lucru pe care l-am făcut și sper să rămână așa. Să fie ultimul. Eu nu voiam să văd ochiul, nu voiam să văd cum îl scoți din craniul ăla și să mi-l bagi în gură', a povestit Mihai Petre.

Citește și: Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan.A plecat din familia Reghecampf

Citește și: Teo Trandafir, despre divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan:'Tind să cred…'

Citește și: Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez pentru fiica lui. Bărbatul este prieten și cu Anamaria Prodan:„E sora mea

De asemenea, Lidia Buble a izbucnit în lacrimi imediat când a văzut ce trebuie să mănânce.

„Am avut un blocaj psihic și nu am putut să trec peste el”, a dezvăluit Lidia Buble.

„Deja îmi stătea în gât. Eu nu mănânc așa ceva”, a spus Maria Speranța când a văzut preparatul.

„Nu puteam să înghit că îmi venea să vomit. Dacă vomit, vomită și ăsta, iar după pa probă”, a mărturisit Emi.

Ce echipă a câștigat amuleta la Asia Express

Cosmin & Eliza Natanticu și Adriana & Maria Speranța Trandafir sunt cele două echipe care s-au calificat la Jocul pentru Amuletă din ediția 18 a sezonului 4 Asia Express – Drumul Împăraților. Concurenții au avut parte de probe dificile, însă o singură echipă a obținut victoria.

Cosmin & Eliza Natanticu și Adriana & Maria Speranța Trandafir au fost nevoiți să care câțiva săculeți cu nuci, iar mai apoi să curețe nucile și să strângă o cantitate mare de miez de nucă. Cei care au fost mai rapizi și au dus câștigat primul Joc de Amuletă au fost Cosmin și Eliza Natanticu.

„Faptul că am pierdut la câteva secunde ne ambiționează să fim de acum încolo mai atente și să luptăm împreună.”, a spus Adriana Trandafir.

„Draga mea, iubita mea, știu că atunci când te-am cerut de soție ți-am dat un inel și tu mi-ai dat un pumn în gură, dar vreau să îți pun amuleta. Zi „da” la această amuletă! (…) Am căzut ca bivolul cu capul în nuci.”, i-a spus Cosmin Natanticu soției sale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton