Scandal la Survivor România. Blaze îl acuză pe Alex Nedelcu de manipulare: ”Sunt cei mai periculoși”

 Cruceru Cristina
.

Scandal la Survivor România. A fost scandal în consiliul de la Survivor România 2022! Blaze a scos la iveală mai multe lucruri neștiute, legate de pactul făcut împotriva lui Ionuț Popa. Acesta l-a acuzat pe Alex Nedelcu de manipulări. Dezvăluirile neașteptate făcute de Blaze, în culisele competiției Survivor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Scandal la Survivor România. A fost scandal în consiliul de la Survivor România 2022! Blaze a făcut dezvăluiri neașteptate din culisele competiției. Acesta susține că Alex Nedelcu i-ar fi manipulat să-l nominalizeze spre eliminare pe Ionuț Popa, pentru că ar fi un pericol pentru oricare ar intra la individuale. Alex Delea, Alex Nedelcu, Blaze și Oana Ciocan au făcut un pact înainte de începerea jocurilor individuale ca dacă unul dintre ei va câștiga să îl nominalizeze direct pe Ionuț Popa.

Survivor-Romania-1-2Survivor-Romania-1-2

Scandal la Survivor România. După ce Ionuț Popa a câștigat colanul de imunitate în ediția din 24 mai, Nedelcu ar fi recurs la o strategie împreună cu alți concurenți. Blaze îl acuză pe Alex Nedelcu de manipulări în emisiune. Acesta susține că Nedelcu este cel care a spus că Ionuț Popa trebuie nominalizat spre eliminare.

Nedelcu și Alex Delea sunt cei mai periculoși. Acum s-a schimbat strategia. Ei sunt acum cei mai buni prieteni', a spus Blaze, la testimoniale, înainte de confruntarea din consiliu.

Citește și: Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor România 2022: „Mă doare inima”

Citește și: TJ Miles, adevărul despre relația cu Alexandra Duli la Survivor 2022: „Las lucrurile să vină de la sine'

Citește și: Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău: „Un bărbat e născut vânător, dacă…'

Citește și: Dinu Popescu a fost eliminat de la Insula Iubirii: „Nu am simțit să…”

Scandal la Survivor România

Scandal la Survivor România. Blaze este de părere că în competiție nu există prietenie, chiar dacă mulți s-au dat amici. Războinicul susține că Nedelcu i-ar fi zis Oanei să-l nominalizeze, iar ea s-a dus și i-a spus lui Blaze. Acesta susține că este vorba de falsitate, din partea lui Nedelcu, căci nu a mai recunoscut nimic apoi.

„Alex Delea mi-a spus că voi fi nominalizat eu și Elena. Nedelcu a mers și i-a zis Oanei, iar Oana a venit la mine și ea mi-a zis. El apoi nu a recunoscut, n-a zis nimic. Asta e falsitate. Vreau să știe toată lumea cu nu există prietenie', a mai spus Blaze, în consiliu.

Ce i-a răspuns Alex Nedelcu lui Blaze

Scandal la Survivor România. Blaze susține că a fost influențat de Alex Nedelcu să o nominalizeze spre eliminare pe Ștefania Stan. De altfel, Blaze spune că Nedelcu ar fi vrut să o nominalizeze pe Ștefania, însă ar fi fost sfătuit că ar da prost în fața publicului dacă ar nominaliza-o pe ea. Blaze a mai spus că Alex Nedelcu este capabil de orice să ajungă în finală, inclusiv să îl trădeze pe așa-zisul său prieten, Alex Delea.

Sursă foto: Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton