Sebastian de la Insula Iubirii a intrat în baie cu ispita Oana. Ce au surprins camerele de filmat

 Dumba Gabriela
.

Sebastian de la Insula Iubirii a intrat în baie cu ispita Oana. Sebastian de la Insula Iubirii și ispita Oana Monea au avut un moment în care au mers împreună în baie, însă niciunul nu a explicat ce s-a întâmplat acolo. Iubita lui, Cristina, a văzut imaginile pe care i le-a arătat Radu Vâlcan și a luat o decizie radicală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sebastian de la Insula Iubirii a intrat în baie cu ispita Oana. Sebastian și ispita Oana Monea au mers împreună la baie, acolo unde camerele de filmat nu pot surprinde imagini, dar niciunul dintre ei nu a povestit ce anume s-a întâmplat acolo.

089-1089-1

Sebastian de la Insula Iubirii a intrat în baie cu ispita Oana

Sebastian de la Insula Iubirii a intrat în baie cu ispita Oana. Sebastian și Ispita Oana Monea au mers împreună la baie și nu au vrut să explice ce s-a întâmplat acolo. Iată ce au declarat, însă:

„Aici la noi e răcoare. Am avut un moment de ziua mea în care am intrat în baia mea cu Oana și s-au bușit lavalierele.

Am intrat alături de Oana în baie și nu știu, nu pot să-ți spun…ce am făcut? Știu ce am făcut și o să vă spun la finalul emisiunii', spune Sebastian.

„Care e patul tău? Pot să mă așez. Am un cadou pentru ziua ta', îi spune Oana Monea.

„Frumos. Mulțumsc mult, sincer. Nu mă așteptam la nimic', spune și Sebastian.

„I-am făcut lui Sebastian 3 cadouri, i-am oferit o scoică și a mai fost un cadou secret și încă ceva', spune Oana Monea.

„Oana a decis să se atașeze într-un mod prietenește de mine, iar eu am acceptat asta. Îmi e greu să verbalizez exact ce simt', spune Sebastian.

Citește și: Văduva lui Benone Sinulescu, dezvăluiri neștiute la patru luni de la moartea artistului: „A fost povară nemeritată’

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj și filtre, la 44 de ani. Imaginea adevărului

Ce a decis Cristina după ce iubitul ei, Sebastian, a intrat în baie cu ispita Oana

Cristina a decis, chiar înainte de a vedea imaginile cu Sebastian și Oana Monea, că amândoi au nevoie să fie liberi. Iată ce a declarat:

„Este galant, are grijă, este atent. Îmi aduc cum se comporta cu mine. Sebastian așa este într-o relație. Ce simt eu pe insulă pe vila noastra, îl simte și Sebastian, simte atracție față de Oana, iar eu față de Bogdan. Foarte bine că au intrat, au făcut ce au simțit.

Ce ar fi făcut, asta au simțit. Concluziile sunt luate. Din discuțiile pe care le-am avut am înțeles că am pus mai presus nevoile lui Sebastian și m-am lăsat pe mine pe locul doi.

Noi suntem în etape diferite ale vieții noastre și din moment ce a apărut atracție.. automat au apărut incertitudinile. Nu aș dori să țin un bărbat pe loc și nu aș dori nici eu să stau pe loc.

Cumva, iubirea pe care o am pentru Sebastian nu știu dacă e o altă formă de iubire. Sunt multe concluzii. Îmi doresc să mă pun pe mine pe primul loc.

Pentru că nu am avut ocazia să fiu alături de Sebastian azi, de ziua lui, îmi doresc să nu-și pună bariere, ci să simtă ce-i oferă insula.

Pentru că nu am avut ocazia să-i ofer un cadou, cel mai de preț cadou pe care pt să i-l dau este libertatea. Sebastian își dorește să fie un bărbat liber, iar eu îi ofer libertatea de a simți și de a nu se minți pe el sau pe mine. Eu aleg prospețimea și îi ofer și lui libertatea', a fost hotărârea luată de Cristina pe Insula Iubirii sezonul 6.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton