Nicole Cherry, noi imagini de la botez și cununie. Fiica artistei a avut două ținute

 Raiciu Adriana
.

Nicole Cherry a postat noi imagini de la botez și cununie. Săptămâna trecută, joi, Nicole Cherry și Florin Popa s-au căsătorit civil, dar au botezat-o și pe micuța Anastasia. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat din plin de cele două evenimente și i-au avut alături pe cei mai importanți oameni. Noi imagini de la nuntă și creștinarea fetiței au apărut acum pe rețelele de socializare. Iată cum a ales cântăreață să-și îmbrace fiica în ziua cea mare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry a postat noi imagini de la botez și cununie în mediul online. Joi, 19 mai, Nicole Cherry și tatăl fiicei sale, Florin Popa, și-au unit destinele, în fața ofițerului de Stare Civilă. În aceeași zi, cei doi i-au făcut și botezul fetiței lor, Anastasia. Petrecerea a avut loc într-un local din Bolintin-Vale, ce aparție familiei Bădălău. Îndrăgostiții au avut peste 300 de invitați, iar petrecerea a fost întreținută de nume mari din showbiz-ul românesc, Andra, Damian Drăghici și mulți alții.

nicole-cherry-botez-fetitanicole-cherry-botez-fetita

În ziua cea mare, Nicole Cherry a schimbat trei ținute. La biserică, a fost îmbrăcată cu o rochie albă, midi, cu mânecă lungă și cu detalii din pene în partea de sus. La cununia civilă, cântăreață și-a schimbat rochia purtată în biserică și a îmbrăcat o alta, tot albă. Aceasta a fost lungă și a avut trenă. Pentru petrecerea de botez și de cununie civilă, s-a schimbat în cea de-a treia rochie. La fel ca celelalte două, și aceasta a fost tot albă, dar a avut multe perle în partea de sus. Însă, vedeta a fost atentă și ca fetița ei să strălucească în ziua cea mare, așa că micuța Anastasia a avut și ea două ținute.

Citește și: Primele imagini de la nunta lui Nicole Cherry și botezul fiicei sale.Ce rochie a ales artista

Citește și: Nicole Cherry, imagini de la petrecerea de cununie și de botez.A schimbat trei rochii, iar Andra a cântat

Citește și: Văduva lui Benone Sinulescu, dezvăluiri neștiute la patru luni de la moartea artistului: „A fost povară nemeritată

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj și filtre, la 44 de ani. Imaginea adevărului

Nicole Cherry, noi imagini de la botez și cununie

Petrecerea a ținut până dimineață, iar invitații și proaspeții căsătoriți s-au distrat de minune, așa că nu au avut prea mult timp de petrecut pe telefoane. Însă, la aproape o săptămână de la cele două evenimente, Nicole Cherry a postat mai multe imagini.

Fanii au putut observa că și micuța Anastasia a avut două ținute, una la biserică, o rochiță extrem de frumoasă, crem, iar în picioare a purtat pantofi inscripționați cu inițiala A. După creștinare, fetița a fost schimbată într-o rochiță cu volane și tulle, a avut și bentiță pe cap și pantofiori asortați.

Nicole Cherry, în lacrimi la botezul fiicei ei, Anastasia

Andra s-a numărat printre invitații de seamă de la petrecea de cununie a lui Nicole Cherry și de la botezul micuței Anastasia. Soția lui Cătălin Măruță i-a îndeplinit astfel dorința, fiind cunoscut faptul că soția lui Florin Popa și-a dorit să o aibă alături în cea mai importantă zi din viața ei. La un moment dat, artista chiar i-a transmis un mesaj prietenei sale.

„Am o mare dragoste și un respect deosebit pentru Nicole. Nu m-ai dezamăgit deloc, tot drumul tău a fost așa cum mi-am imaginat eu pentru tine. Nu te fac să plângi, spun doar ceea ce simt, ca să înțelegi ce emoții am acum că îți cânt’, a spus Andra pe scenă, la petrecerea de cununie a lui Nicole Cherry.

Vizibil emoționată, Nicole a început să plângă când a auzit aceste cuvinte.

„Momentul în care am plâns, era normal’, a transmis Nicole Cherry pe Instagram, în dreptul momentului emoționant cu Andra.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton