Scandal de proporții între Iulia Albu și Lino Golden. Vedeta îl acuză pe cântăreț de rasism, iar el a răspuns imediat: „Înțeleg că ești bătrână, dar...”

 Lupescu Anca
.

Un nou scandal în showbiz. De data acastă este vorba despre Iulia Albu și Lino Golden. Fosta soție a lui Mihai Albu l-a luat în vizor pe protejatul lui Alex Velea, asta pentru că el s-a fotografiat cu un teanc de bani și a transmis un mesaj care a fost considerat rasist de către vedetă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Stilista a spus că Lino promovează ura rasială. Ba mai mult, întregul mesaj postat de Iulia l-a făcut pe Lino să-i arunce jigniri grave.

Iulia Albu consideră că artistul instigă la ură rasială. Lino a postat o fotografie în care se afișează cu o sumă uriașă de bani, iar descrierea i-a atras atenția Iuliei Albu. Cântărețul a pus descrierea: „cine se ofensează e de rasă inferioară'.

Când a văzut fotografia și descrierea, Iulia Albu a reacționat imediat, acuzându-l pe artist de ură rasială.

'@linogolden promoveaza ura rasiala. Sinistru, penibil, abject. Asta, fireste, Daca nu cumva considera ca Suntem toti niste animale' unii oi, probabil, altii cotârle. Of mice and men' as putea vorbi ore in sir. Pacat ca nu am compania lui Steinbeck. Aviz brandurilor pe care le endorseaza. Hai sa vorbim despre influencing', este mesajul postat de Iulia Albu, pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Un blogger celebru a murit la doar 17 ani!Tânărul se lupta cu dependența de droguri

În urma comentariilor făcute de stilistă, cântărețul a asaltat-o cu mesaje private prin care a jignit-o.

Mai mult, Lino Golden a spus că Iulia Albu este o nonvaloare și că nu are nicio pricepere în niciun domeniu, dar își permite să își dea cu părerea despre „oamenii care fac ceva cu viața lor'.

Artistul i-a trimis și un mesaj privat vedetei, prin care a numit-o bătrână pe Iulia Albu.

Citește și: Bruce Williamson, fost solist al trupei The Temptations, a murit în urma infectării cu COVID-19.Artistul avea doar 49 de ani!

iulia-albu-2018iulia-albu-2018

Fotografiile din galerie arată conversația pe care Iulia Albu a făcut-o publică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton