Alina Sorescu, primele declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu, după 10 ani de căsătorie: "Vreau să-mi văd mai departe de activitate..."

 Dumba Gabriela
.

Alina Sorescu a avut o primă reacție la zvonurile tot mai des apărute în ultima vreme legate de un eventual divorț de Alexandru Ciucu, după 10 ani de căsătorie. Cântăreața a clarificat și situația din weekend, când designerul a fost singur la mare, iar ea a rămas acasă cu fetele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După luni de zile în care nu a comentat sub nici o formă zvonurile despre divorț, Alina Sorescu a intervenit telefonic în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV și a oferit primele declarații despre această situație. Chiar și așa, cântăreața nici nu a confirmat, nici nu a infirmat zvonul și s-a rezumat spunând că viața ei merge mai departe, chiar și în prezența acestor știri apărute în presă.

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu.

Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie', a spus Alina Sorescu.

Chiar dacă au petrecut weekendul separat, respectiv el – într-un club din Mamaia, ea – acasă cu fetele, Alina Sorescu a mai dezvăluit că Alex Ciucu i-a dat un inel pentru că fac zece ani de căsătorie. „Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică'.

alina-sorescu-alexandru-ciucu-1calina-sorescu-alexandru-ciucu-1c

Alina a postat recent pe rețelele de socializare o serie de fotografii împreună cu familia ei, semn că totul ar merge perfect între ea și Alexandru. „Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparație, suntem foarte diferiți. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată', spunea Alina Sorescu în trecut, la Agenția VIP.

Citește și:

Ce se întâmplă cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la un an după ce s-a zvonit că divorțează! Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună, după o lungă pauză

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt de zece ani căsătoriţi. Au două fetițe: Carolina și Raisa. Cei doi au povestit, nu demult, despre viața de familie, cu plusuri și minusur și au recunoscut, cu sinceritate, că sunt foarte diferiți unul de celălalt.

„Mi-a plăcut de ea şi m-am dus ţintă. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a plăcut de ea şi am vorbit cu ea. E diferenţa de 10 ani. Noi am terminat aceeaşi şcoală generală. Noi nu ne-am întâlnit niciodată în perioada şcolii', a mărurisit Alexandru Ciucu.

Alina și Alexandru s-au căsătorit pe 12 septembrie 2010, el fiind cunoscutul designer care lucrează costumele membrilor Casei Regale a României.

Citește și:

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu vorbesc despre divorț: „Într-o familie trebuie să fie un echilibru!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton