Ce cadou i-a trimis Alin Oprea fiicei sale la 18 ani, după ce i s-a interzis să vină la majorat: "E dureros, dar o iubesc necondiționat!"

 Cica Cristina
.

În ciuda faptului că fiica sa i-a vorbit urât și pare că este 100% de partea mamei, Alin Oprea a dezvăluit că o iubește necondiționat și a făcut tot posibilul ca în momentul în care a împlinit 18 ani să primească cadoul pe care și l-a dorit atât de tare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După scandalul dintre solist și mama Larisei, fiica lui Alin Oprea a intervenit, în direct, cu vocea tremurândă și în lacrimi, cu un mesaj tranșant.

Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână’, a transmis ea în direct, la Xtra Night Show.

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Bianca Drăgușanu și milionarul turc.Recunoscut pentru faptul că a fost violent cu celelalte iubite, afaceristul…

Cu lacrimi în ochi, Alin Oprea a transmis că fiica sa ar fi influențată extrem de tare de mama sa, însă nutrește speranța că va reveni la sentimente mai bune.

Invitat, din nou, la Xtra Night Show, fostul membru al trupei Talisman a ținut să sublinieze că are inima deschisă și își iubește fiica necondiționat, indiferent de vorbele pe care i le-a adresat.

Citește și: Axinte și soția lui au primit mesaje de amenințare din partea Larisei Oprea:„A zis că, dacă divorțează ea de Alin, trebuie și prietenii să divorțeze de el'

Alin Oprea a avut interzis la majorat

Solistul a povestit că nu a mers la majoratul fiicei sale pentru a nu strica petrecerea, dat fiind că fusese deja avertizat că nu se poate prezenta acolo.

Mie mi s-a transmis pe toate căile că nu sunt bine-venit la la majoratul fetei. Deci, tatăl nu este bine-venit la majoratul fetei. Mi-aș fi dorit enorm să ajung acolo. O data e majoratul ei, nu? Nu am îndrăznit să merg la majorat, că știam ce iureș o să iasă acolo și știam că se va distruge toată petrecerea dacă ajung eu acolo. Așa am primit veștile: ‘Ai interzis la majoratul fetei!’,” a povestit Alin Oprea.

Citește și: Dan Cruceru a fost infectat cu COVID-19:'Am avut virusul, cu simptome ca la carte. Și aproape toată familia mea'

Ce cadou i-a făcut Alin Oprea fiicei de majorat?

Totodată, el a mărturisit și ce cadou i-a trimis, cu mare greutate și prin terți, fiicei sale de majorat.

Exista un cadou pe care și-l dorea de foarte mult timp, o chitară specială, pe care eu am achiziționat-o între timp, nu o găseam foarte ușor și am așteptat momentul să i-o fac cadou și am zis că majoratul ei e cea mai potrivită zi. Am încercat prin mai mulți terți, prieteni să-i trimit acest cadou. Nimeni nu a vrut să-l înmâneze de frica ei. ‘Nu mă bag, nu mă interesează, vezi, descurcă-te’. Într-un final cineva a luat legătura direct cu fetița și i-a transmis că tatăl vrea să-i înmâneze cadoul„, i-a mai povestit Alin Oprea lui Capatos.

Citește și: George Burcea, declarații emoționante despre Andreea Bălan la Ferma. Reacția vedetei, după ce s-a difuzat totul la TV:'Va exista pentru mine mereu'

Alin Oprea: ” Îi transmit câte un mesaj frumos”

Cântărețul a subliniat că își iubește fiica necondiționat, indiferent de acțiunile sale și cel mai probabil va trebui să mai treacă o perioadă de timp pentru a-și da seama de tot ceea ce se petrece.

„Probabil va trebui să mai treacă timp, să înțeleagă niște lucruri, să mai acumuleze exeriență de viață, să mai audă ce spun oamenii. Trebuie să înveți de undeva. Cheița nu este la mine. E în partea cealaltă. În fiecare zi îi transmit câte un mesaj frumos. Eu iubesc necondiționat, poate să fie și criminală, poate să fie orice. E tot a mea. Fiecare mesaj pe care îl trimit este urmat de un gol. Se primesc mesaje, dar nu se dă răspunsul. E dureros, dar mergem înainte cu încredere”, a menționat Alin Oprea.

8Alin-Oprea-si-Larisa-Oprea-1-58Alin-Oprea-si-Larisa-Oprea-1-5

Alin Oprea, o nouă acuzație: îi lipsește chitara

Alin Oprea mai spus recent că îi lipsește chitara cu care a înregistrat piesa Atât de singur, precizând că aceasta era cumpărată înainte de căsătorie

'Chitara aceasta legendară, pe care o am din 1995, a fost dată din casă și nu știu unde este. O voi căuta cu Poliția pentru că așa ceva este inadmisibil. Este chitara cu care am înregistrat primul hit Talisman, «Atât de singur». În plus, am achiziționat-o înaintea căsătoriei, deci nu era bun comun. Chitara a fost sustrasă, nu distrusă', a spus Alin Oprea pentru Click!

Citește și: Alec Baldwin a devenit tată pentru a șasea oară! Prima imagine cu bebelușul:„Nu putem fi mai fericiți de atât'

Sursa foto: Facebook, Captura Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton