Anda Adam și Alina Pușcău de la Ferma, imagini de senzație la duș! Cum au apărut în baie cele două bombe sexy

 Cica Cristina
.

Anda Adam și Alina Pușcău de la Ferma au făcut absolut senzație în cadrul competiției. Anda Adam și Alina Pușcău de la Ferma au încins imaginația bărbaților cu imaginile din baie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anda Adam și Alina Pușcău de la Ferma fac parte din tabăra Orășenilor în competiție. Cele două concurente de la Ferma au atras toate privirile telespectatorilor…în baie!

Anda Adam de la Ferma deja promisese pe rețelele de socializare că va fi spectacol cu adevărat și se pare că s-a ținut de cuvânt: 'Nu rata în seara asta un nou episod Ferma', a transmis concurenta de la Ferma cu doar câteva ore înainte.

Citește și: Alina Pușcău de la Ferma spune tot adevărul despre relaţia cu Vin Diesel:„Am fost iubirea vieţii lui'

Anda Adam și colega sa, Alina Pușcău nu au avut încotro decât să se adapteze la Ferma și pentru a reuși să se spele au fost nevoie de multă improvizație, dar și… spectacol.

Concurentele de la Ferma au încălzit apă la aragaz și în spațiul strâmt și improvizat ca o baie, Anda Adam și Alina Pușcău au început să se spele una pe cealaltă, spre deliciul nu doar a telespectatorilor, dar și celorlalți concurenți de la Ferma.

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Bianca Drăgușanu și milionarul turc.Recunoscut pentru faptul că a fost violent cu celelalte iubite, afaceristul…

Anda Adam și Alina Pușcău au purtat costume de baie care le-au pus trupul zvelt în valoare și au făcut furori.

Care este frica Andei Adam la Ferma

Anda Adam de la Ferma a dezvăluit că fiica sa îi va lipsi cel mai tare în această perioadă: „Cel mai mult îmi va lipsi copilul meu, fetița mea, Evelin. Mi se pare partea cea mai grea pentru mine, ca mamă.. să știu că voi fi atâtea zile departe de ea.’

Citește și: Axinte și soția lui au primit mesaje de amenințare din partea Larisei Oprea:„A zis că, dacă divorțează ea de Alin, trebuie și prietenii să divorțeze de el'

De asemenea, Anda Adam a spus și care va fi cea mai mare provocare căreia va trebui să-i facă față la Ferma: „Lipsa somnului, clar! În rest, sunt tanc și pregătită pentru orice situație! Abia aștept.’

Ce înseamnă pentru Alina Pușcău provocarea Ferma

Alina Pușcău de la Ferma a revenit în România pentru a participa la show-ul de la PRO TV. Alina Pușcău de la Ferma, în vârstă de 38 de ani, s-a stabilit de 25 de ani în Statele Unite, revenind în țara natală, grație proiectelor de modelling și actorie.

Alina Pușcău de la Ferma este model de talie internațională și, odată cu participarea în cadrul competiției, vrea să demonstreze că în afară de un chip frumos și o siluetă de invidiat, are o mulțime de abilități care o pot ajuta să facă față cu brio probelor din show: ‘Pentru mine, provocarea Ferma înseamnă «back to basics», reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple’, a declarat Alina Pușcău de la Ferma.

Citește și: Dan Cruceru a fost infectat cu COVID-19:'Am avut virusul, cu simptome ca la carte. Și aproape toată familia mea'

Totodată, vedeta a ținut să sublinieze cât de mare plăcere îi face să revină în România, țara în care locuiește mama sa și mulți prieteni.

Alina-Pușcău-1Alina-Pușcău-1

Lista concurenților care particpă la Ferma 2020

Orășeni:

  • Anda Adam;
  • Paul Diaconescu;
  • Cezar Ouatu;
  • George Piștereanu;
  • Bogdan Stoica;
  • Elena Chiriac;
  • Alina Pușcău;
  • Giulia Nahmany.

Citește și: Reacția tranșantă a fiicei lui Alin Oprea, în direct la TV:„Să-ți fie rușine! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi’

Săteni:

  • Viviana Sposub;
  • Andrei Stoica;
  • Anisia Gafton;
  • Gabriel Toader;
  • Anna Lesko;
  • Octavian Ciovică;
  • George Burcea;
  • Ana Maria Ababei.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton