Scandal de proporții între Florin Salam și familia Fănicăi. Fostul cumnat al manelistului a ajuns la DIICOT, pentru a cere protecție în urma unor amenințări

 Lupescu Anca
.

Este scandal de proporții între Florin Salam și familia răposatei sale soții, Fănica. Din cauza amenințărilor pe care Florin Albu, fratele Fănicăi, le-a primit, acesta a ajuns la DIICOT pentru a da declarații. Totodată, Elena, una dintre surorile lui Florin Salam, i-a transmis fostului său cumnat cuvinte grele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu puțin timp, fratele Fănicăi a declanșat un război de proporții cu Florin Salam, pe care îl consideră vinovat de moartea Ștefaniei. Fosta soție a manelistului a murit la numai 27 de ani, din cauza unei ciroze hepatice avansate.

Florin Albu a ajuns la DIICOT, pentru a cere protecție

În urma declarațiilor pe care Florin Albu le-a făcut, acesta s-a ales cu mai multe amenințări.

„Am o luptă de terminat cu unii oameni și mă voi ține de ei. Nu mă las până nu-i aranjez. Îmi iau măsuri de precauție pentru că ei sunt mafioți, eu sunt un om de rând', a scris fostul cumnat al lui Salam, care a informat și că a fost la DIICOT pentru protecție.

La scurt timp după, Elena, sora lui Salam, i-a scris un mesaj dur. Asta după ce fratele Fănicăi a susținut că se teme pentru viața lui din cauza soțului Elenei, Fabian. Totodată, Florin Albu a mai spus și că Elena ar fi fost o influență nefastă asupra Fănicăi.

Elena, sora lui Florin Salam, i-a dat o replică dură

'Boschetare… mai întâi învață să scrii și să vorbești cât de cât limba română. După, nu mai încerca să-mi scoți mie vorbe cu bărbați, pentru că știi că le bagi din stomac. Și după, fugi la DIICOT să știi cum să declari 'punesem ducese, vindese', etc, etc. Marș în m… de tomberon ce ești (…). Deja mă simt penibil că am băgat o mizerie de om ca tine în seamă… nu știu ce a fost cu mine de am comentat. M-a supărat că-mi scoți vorbe cu bărbați. În rest, du-te la FBI, CIA, KFC, McDonalds…', i-a scris Elena, sora lui Florin Salam.

Florin Albu a acuzat-o pe Elena că ar fi consumat droguri și a avut o inflență negativă asupra Fănicăi

6177326661773266

Aceasta a făcut referire la faptul că Florin Albu a povestit în presă că Elena a avut o influență nefastă asupra Fănicăi. În tinerețe, aceasta ar fi fost ceva mai libertină și ar fi fost consumatoare de substanțe interzise. 

'El era orgolios, ceva de spuneai de soră-sa sau de mă-sa sau de ta-su o bătea, o spărgea cu bătaia! Mama îi spune în dimineața aia: Florine, uite care e treaba, trebuia să merg la medic cu ea de două săptămâni și nu merge. Știți ce a spus Regele Florin Salam de prințesa lui, Fănica? Auziți, aveți grijă voi, banii sunt în seif, duceți-va și faceți.-o bine. Exact așa a spus. A spus aşa: am banii în seif, luați toți banii, faceți-o bine! Că dacă nu o faceți bine, eu voi plânge o zi, două, trei, dar voi o să plângeți toată viața! O să aveți rană în piept. Sora sa m-a amenințat, are un bărbat foarte puternic, îl știe toată lumea pe Fabian, bărbatul lui Nuţi. Am chemat Poliția când am auzit că mă amenință. A, tu mă ameninți. A spus să am grijă de mine să nu rămân în cărucior', a povestit Florin Albu într-un show de televiziune.


Scandalul dintre Florin Albu și familia lui Florin Salam a început după ce fratele Fănicăi a făcut declarații dure la adresa manelistului, pe care l-a acuzat că este vinovat moral pentru moartea surorii lui.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton