Jador a semnat contractul cu Antena. La ce emisiuni va fi văzut artistul: ”O să apară un serial cu viața mea”

 Stamen Diana
.

După participarea la emisiunea matrimonială de la Kanal D, Puterea Dragostei, Jador a devenit cunoscut în toată România, iar acum a semnat contractul cu Antena 1. Artistul nu va apărea în una, ci în două emisiuni TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Celebritatea a venit peste noapte pentru fostul concurent de la Puterea Dragostei. După succesul de neimaginat pe care l-a avut după participarea la emisiunea matrimonială, se pare că și alte televiziuni l-au vrut la ei pe Jador.

Artistul a ajuns în top pe YouTube cu melodiile sale, iar acum toată lumea își dorește să facă o colaborare cu el. Jador nu a uitat de unde a plecat, iar acum că a reușit să câștige foarte bine, artistul își ajută familia de fiecare dată când are ocazia.

Surpriză pentru telespectatori! Jador a semnat contractul cu Antena și va apărea în două emisiuni TV. Prima emisiune va începe din toamnă și este mult cunoscutul show prezentat de Nea Mărin la Antena 1, iar vedeta va avea și un reality show la Antena Stars. În emisiunea lui Nea Mărin, Jador va fi alături de Ruby, Shift și Lino Golden.

Citește și: Jador are haine și încălțări de zeci de mii de euro, dar locuiește într-o garsonieră modestă. Cum arată locuința artistului

Jador, reality show la Antena Stars

Mai mult, artistul are o surpriză pentru fanii lui. Jador a anunțat că va avea un reality show la Antena Stars, iar acolo toată lumea va putea vedea ce face el de dimineața până seara.

'Alături de mine este cameramanul de la Antena Stars. O să apară o emisiune despre viața și lucrurile pe care le fac, despre ce se întâmplă la cântări și cu fetele, cu gagicile… Asta va fi relatat în emisiune. De asta nici nu prea am mai făcut vloguri, ca să vedeți în emisiune totul. M-au prins în chiloți, în toate ipostazele. O să apară un serial cu viața lui Jador pe Antena Stars', a spus Jador.

Jador-și-Nea-MărinJador-și-Nea-Mărin

Citește și: Jador, adevărul despre relația cu Ella de la Puterea Dragostei: „Nu mai avem nicio treabă”. Ce spune mama artistului despre fosta noră

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton