Smiley, amendat pentru depășirea vitezei pe Autostrada Soarelui. Gina Pistol se afla în mașină

 Cica Cristina
.

Smiley a comis-o! În urma unei razii a autorităților pe Autostrada Soarelui, artistul a fost amendat pentru că a condus cu viteză!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

UPDATE – Smiley a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după ce a fost amndat. Artistul a ținut să menționeze că testul antidrog a ieșit negativ. „Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteză legală de pe autostrada cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră a tuturor” , a scris cântărețul pe rețelele de socializare.

În timp ce se îndrepta cu viteză spre mare, pe Autostrada Soarelui, artistul a fost oprit de poliție, în timpul unei razii. Cântărețul a fost testat cu aparatele etilotest si DrugTest.

Pentru că avea o viteză de 153 de kilometri la oră, el s-a ales cu o amendă de 580 de lei, potrivit ziare.com.

Citește și: Jador a semnat contractul cu Antena. La ce emisiuni va fi văzut artistul:'O să apară un serial cu viața mea'

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima oară?

Pe scaunul din dreapta se afla și iubita lui, Gina Pistol, care își ținea mâna pe burtă, astfel că speculațiile privind o posibilă sarcină, care până la acest moment nu a fost confirmată de niciunul dintre părinți, cresc.

Citește și: Scandal de proporții între Florin Salam și familia Fănicăi.Fostul cumnat al manelistului a ajuns la DIICOT, pentru a cere protecție în urma unor amenințări

Tabloidele susțin că Gina ar ține sarcina în secret, pentru că își dorește intimitate, însă prezentatoarea a glumit pe marginea acestui subiect, atunci când fanii au comentat despre „burtica ei’. Blondina le-a răspuns acestora pe Instagram că este „burtică de la bere’, iar unul dintre fani a întrebat-o dacă fotografia este dinainte de a rămâne gravidă: „Da, fix cu 20-30 de secunde’, a spus ea, râzând.

Citește și: Selly a făcut accident de circulație, din nou!Vlogger-ul și-a avariat mașina de 70.000 de euro, dar a scăpat nevătămat

Smiley-1Smiley-1

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captură Digi24

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton