Ana Matea,"casnica" de la Masterchef, s-a despărțit de iubit: "După 6 luni am închis un capitol din viața mea"

 Cica Cristina
.

O nouă despărțire în showbiz! Casnica Ana de la Masterchef i-a spus adio iubitului după jumătate de an de relație!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ana Nicoleta Matea, una dintre cele mai curtate femei din showbiz, este din nou singură! Cu toate că a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața personală și nu prea s-a afișat în brațele iubitului ei, casnica de la Masterchef, cum este cunoscută, părea că își găsise fericirea. Mai mult, apropiații chiar erau de părere că cei doi vor face pasul următor și vor da curând vestea cea mare, că și-au oficializat relația.

Citește și: Vestea care a luat prin surprindere showbizul.Gina Pistol, însărcinată?

Din păcate, nu bat clopote de nuntă în cazul cuplului, căci Ana a anunțat că cei doi și-au spus adio după 6 luni de relație.

'După șase luni am închis astăzi un capitol din viața mea… A new day, a new life… single (o zi nouă, o nouă viață… singură, n. red.)', a anunțat Ana pe rețelele de socializare.

Citește și: Jassim-Mohamad Al Hamdani, concurent în emisiunea lui Liviu Vârciu de la Antena 1, a murit

Casnica Ana de la Masterchef a trecut printr-un divorț

Ana s-a făcut remarcată după participarea la „Masterchef' în 2014. Tot în aceeași perioadă, ea a pozat și într-un pictorial incendiar în „Playboy'.

Din păcate, în plan personal întâmpina probleme, întrucât își anunța divorțul de Petre Matea după un an și patru luni de la căsătorie.

Citește și: Dan Alexa se însoară!Mireasa este femeia pentru care l-ar fi pocnit Anamaria Prodan

„Am vrut să divorţăm la notariat, dar pentru asta e nevoie ca el să vină în ţară să-şi dea acordul. El refuză, mi-a zis că are treburi mai importante acolo, aşa că trebuie să apelez la tribunal, pentru că aşa va fi obligat să vină aici. Am făcut actele la avocat, trebuie să mai fac rost de nişte acte de-ale lui', declara ea pentru Click! în urmă cu 6 ani.

După divorț, s-a mutat o perioadă în Statele Unite, însă cea mai arzătoare dorință a fost să devină actriță, având până la ora actuală câteva roluri după revenirea în țară, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Moartea milionarului Costi Dinescu, învăluită în mister și după rezultatele necropsiei! Catinca Roman:„Nu a luat el din propria inițiativă așa ceva'

Ana-Nicoleta-Matea-1Ana-Nicoleta-Matea-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton