Lili Sandu s-a externat la 10 zile de când a născut, întrucât bebelușul a avut probleme! Silviu Tolu și-a văzut fiul abia acum

 Cica Cristina
.

Lili Sandu a fost externată din spital la 10 zile de când a devenit mamă pentru prima oară! Silviu Tolu nu a putut să-și vadă fiul în tot acest timp, iar întâlnirea a fost una emoționantă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu, în vârstă de 41 de ani, a devenit mamă pentru prima oară pe 10 august. Vedeta a anunțat cu bucurie venirea fiului ei, care ar fi primit un 10 perfect la naștere, având 52 cm și 3300 gr. „Au curs multe lacrimi de fericire… Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!”, a transmis vedeta la momentul resepctiv.

Citește și: Ana Matea,'casnica' de la Masterchef, s-a despărțit de iubit:„După 6 luni am închis un capitol din viața mea'

Câteva zile mai târziu, însă, Lili Sandu anunța că încă se află în spital, fără să precizeze cu ce probleme se confruntă după naștere:

„Un update actual ar fi ca suntem încă în spital pentru ca bebe TJ a hotărât că ar mai avea câteva asistente de cucerit. Acum zâmbesc, dar nu vreți sa știți haosul psihologic… Vă povestesc mai multe când ajungem acasă… Ne e dor de tati offf”, a transmis vedeta îngrijorându-și fanii.

Citește și: Smiley, amendat pentru depășirea vitezei pe Autostrada Soarelui.Gina Pistol se afla în mașină

Lili Sandu: „O zi memorabilă!”

Acum, la 10 zile de la internare, artista a ieșit din spital, iar Silviu Tolu și-a cunoscut copilul, întâlnirea fiind una de-a dreptul memorabilă. Din cauza pandemiei de coronavirus, partenerul nu i-a putut fi alături în momentul în care îl aducea pe lume pe fiul lor.

Citește și: Jador a semnat contractul cu Antena. La ce emisiuni va fi văzut artistul:'O să apară un serial cu viața mea'

„O zi memorabilă! Iar emoții, iar lacrimi de fericire… O întâlnire dintre tata și fiu.. hai ca iar încep sa plâng când îmi amintesc cât de intens a fost acel moment. Welcome home, our son!”, a scris Lili Sandu în dreptul imaginilor cu fiul ei și Silviu Tolu la ieșirea din spital.

Reamintim că băiețelul va primi numele Thomas Jay, un nume rar întâlnit în România.

Lili-Sandu-1Lili-Sandu-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton