Adela Popescu, schimbare radicală de look. S-a vopsit blond deschis și s-a tuns

 Cica Cristina
.

Adela Popescu a decis că este timpul pentru o schimbare și nu a stat prea mult pe gânduri. Vedeta a făcut senzație cu noul look: s-a vopsit și s-a tuns mai scurt, iar rezultatele sunt uimitoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu a renunțat pentru o perioadă la părul lung. Vedeta susține că acum s-a tuns mai scurt ca niciodată, însă are un aer fresh și îi stă foarte bine așa!

Actrița și-a schimbat și culoarea părului, optând pentru o nuanță deschisă de blond.

Citește și: Ana Matea,'casnica' de la Masterchef, s-a despărțit de iubit:„După 6 luni am închis un capitol din viața mea'

„Gata, măi, fetelor, am facut-o! Mai blondă și mai cu părul scurt de atât nu am fost niciodată. Sezon nou, look nou”, a scris Adela în dreptul fotografiei în care apare cu noul look.

Noua tunsoare a fost apreciată și de fani, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa prezentatoarei de la Vorbește lumea: „Superbă”, „Ești minunată”, „Frumoasă erai, frumoasă ești și vei fi tot frumoasă”, „Îti stă super bine așa”, „Foarte reușit. Te prinde minunat!”, „Bombă. Super tare”, „Sexy, Foarte bine îți vine”, „Arăți foarte bine, Adela! Foarte inspirată schimbarea”, „Acum ai maxim 21 de ani si un vibe excelent!”.

Citește și: Jador a semnat contractul cu Antena. La ce emisiuni va fi văzut artistul:'O să apară un serial cu viața mea'

Cum își menține Adela Popescu silueta

Adela Popescu are o siluetă de invidiat și se menține în formă de ani buni! Mulți s-au întrebat care sunt secretele actriței și iată că ne-a dezvăluit că are un stil de viață echilibrat, care i se datorează în mare parte soțului ei, Radu Vâlcan.

Constatam  și eu că, după nașterea lui Alexandru, tenul meu arată foarte bine. Chiar mă gândeam care sunt atuurile mele și mi-am dat seama că lucrurile care m-au ajutat mereu au fost buna dispoziție și stilul relaxat de a comunica și relaționa. Dacă am un cadru în care să alimentez aceste două lucruri, simt că pot să arăt și bine, să fiu și haioasă. Radu a adus în viața mea și echilibrul din punct de vedere alimentar. El mănâncă destul de bine, în sensul în care respectă regulile de nutriție. În casa noastră se mănâncă pește la cuptor, avocado, multe salate. Chiar dacă la emisiune mai scap uneori, acasă mâncăm echilibrat și i se datorează lui”, ne-a spus Adela.

Citește și: Scandal de proporții între Florin Salam și familia Fănicăi.Fostul cumnat al manelistului a ajuns la DIICOT, pentru a cere protecție în urma unor amenințări

Adela-popescu-1Adela-popescu-1

Sursa foto: PR, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton