Selly a făcut accident de circulație, din nou! Vlogger-ul și-a avariat mașina de 70.000 de euro, dar a scăpat nevătămat

 Stamen Diana
.

Nici bine nu și-a reparat mașina de 70.000 de euro, că Selly a lovit-o pentru a doua oară. Tânărul vlogger a dat din nou de necaz și va face o gaură în buget pentru a o repara.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mulți l-au judecat pe vloggerul care a făcut primul milion de euro la 18 ani că și-a luat un bolid de lux, iar acum se pare că are parte numai de ghinioane. Selly și-a lovit mașina pentru a doua oară în mai puțin de un an de când și-a cumpărat-o.

Accidentul ar fi avut loc pe o straduță dintr-un complex rezidențial situat la marginea Bucureștiului. Un martor a filmat momentul în care Selly se uita cu mare dezamăgire la mașina lovită. Se pare că bolidul de 70.000 de euro ar fi destul de avariat pe partea dreaptă. Din fericire, vloggerul din Craiova nu are absolut nimic, iar nimeni nu a fost lovit.

În timp ce era filmat, Selly și-a ieșit din fire și i-a rugat pe cei prezenți să nu mai filmeze. În asemenea situație, nervii cu siguranță erau întinși la maximum. 'Plecați de aici! E al doilea accident', le-a spus vloggerul celor care se amuzau de necazul lui.

Citește și: Ce notă a luat Selly la BAC! Vloggerul român a mai bifat încă un succes: 'Să vă văd ce mai ziceți'

Selly-și-a-luat-mașinăSelly-și-a-luat-mașină

Citește și: Selly, critici dure la adresa sistemului de educație românesc: „E atât de defect! Ce învăţăm noi la şcoală nu are legătură cu realitatea”

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton