Ce sacrificii a făcut Mădălina Craiu pentru a juca în Clanul. Actrița a studiat lumea interlopă: „Nu ne imaginăm cât este de prezentă în viața noastră” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce sacrificii a făcut Mădălina Craiu, alias Ilinca din Clanul, pentru a juca în serial. Tânăra actriță a studiat cu atenție lumea mafiei și a cerut ajutorul oamenilor legii, care au de-a face cu personaje din lumea interlopă, pentru a o putea interpreta mai bine pe Ilinca din serialul Clanul de la PRO TV. Într-un interviu pentru viva.ro, actrița ne-a vorbit despre toate aceste lucruri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce sacrificii a făcut Mădălina Craiu, alias Ilinca din Clanul, pentru a juca în serial. Într-un interviu pentru viva.ro, actrița ne-a povestit că s-a interesat de lumea mafioților, pentru a-i fi mai ușor să joace rolul pe care îl are în pelicula de la PRO TV. Totodată, aceasta ne-a spus și ce a descoperit!

70232283_2647425118613440_1565127417427656704_n70232283_2647425118613440_1565127417427656704_n

Citește și: Mădălina Craiu, alias Ilinca Anghel, dezvăluie cum e atmosfera la filmările pentru serialul Clanul: „Am văzut-o pe Carmen plângând până la cinci ore încontinuu' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Mădălina Craiu, actrița din serialul Clanul. Joacă și într-un serial turcesc

Citește și: Carmen Tănase a ținut dietă toată viața, din cauza luptei cu greutatea. Ce regim de slăbit ține acum: „Nu am timp să stau la masă. Mănânc doar…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Marian Olteanu să joace în serialul Clanul și ce a pățit la filmări: „Cred că m-au durut coastele vreo trei săptămâni după…' / EXCLUSIV

Ce sacrificii a făcut Mădălina Craiu, alias Ilinca din Clanul, pentru a juca în serial

Mădălina Craiu susține că a studiat lumea interlopilor și a cerut sfatul oamenilor legii, care au de-a face cu astfel de personaje, în viața reală. Acest lucru a ajutat-o foarte mult pe tânăra actriță să interpreteze cât mai bine rolul pe care îl are în Clanul de la PRO TV.

Despre Ilinca, rolul pe care îl joci în Clanul, a fost greu să o interpretezi?

Din punct de vedere al personajului, ea este o tipă foarte hotărâtă, foarte ambițioasă. Foarte fermă, dintr-o bucată așa, și se manifestă destul de violent. Ilinca e vulcanică. Din punctul acesta de vedere, nu mi-a fost foarte greu, pentru că e un personaj ca oricare altul, pe care l-am avut de făcut până acum. Să-i dai anumite caracteristici nu este neapărat cel mai greu. Ce mi-a fost cel mai greu la Ilinca… mi-a fost greu să intru în lumea asta a ei și a familiei ei și a lui Tudor, în tot ce înseamnă mafie, interlopi și a-ți pune real problema ce înseamnă un contact cu acea lume.

Asta a fost destul de greu pentru mine și am ajuns să fac și o mică, mare documentare. Am vorbit cu oameni care lucrează în poliție, dar nu numai. Am vorbit cu oameni care lucrează în penitenciare și care au contact cu genul acesta de personaje și e o lume despre care noi nici nu ne imaginăm cât este de prezentă și de complexă și de activă în viața noastră.

„Vorbim despre niște luni de documentare'

Te-ai pregătit foarte bine. Așa faci de obicei?

Dacă e un rol care presupune o altă lume decât cea în care trăiesc eu, atât de departe și atât de diferită, da, am nevoie de un pic de documentare. Să înțeleg măcar dinamicile și ce fel de relații sunt între astfel de personaje, cum sunt oamenii în acea lume. E foarte interesant că asta a fost o documentare neintenționată, pentru că eu nu cunoașteam neapărat oameni care să aibă contact cu lumea asta. Dar, în timpul filmărilor am început să cunosc, fără să îmi propun, oameni care lucrează într-un domeniu similar, pe care am putut să îi întreb și mi-a prins foarte bine. Vorbim despre niște luni de documentare, în care am tot vorbit cu ei și am tot întrebat tot felul de lucruri.

Văd că porți bijuterii. De la cine le ai?

Lănțișorul și cruciulița sunt de la bunica mea. Au fost ale ei. Le-a purtat ani de zile și mi le-a dat anul trecut, pentru că și-a dorit foarte mult să le păstrez eu. Lănțișorul, cruciulița și inelul le port aproape tot timpul, iar bănuțul acesta este de la mama, dintr-o altă bijuterie de familie pe care a topit-o și a făcut ceva pe gustul meu. Deci, o port pe mama și pe bunica cu mine.

Ce talisman poartă Mădălina Craiu

Poți spune că ele sunt ca un talisman pentru tine?

Exact, sunt pentru mine ca un talisman de la ele.

Sfaturile bunicii mai sunt valabile în ziua de azi?

Mi-ar fi plăcut foarte tare să mă sfătuiesc cu bunica, dar nu am avut niciodată dinamica asta cu ea, doar că o rog, de foarte multe ori, să îmi povestească despre copilăria ei și despre tinerețea ei. E o altă lume, alte vremuri și cred că mai degrabă învăț din poveștile ei, decât efectiv să o întreb, să mă sfătuiască în legătură cu ceva anume. Cu mama vorbesc zilnic, ea e la curent cu tot ce implică viața mea și da, cu ea mă mai sfătuiesc în tot ceea ce fac, indiferent ce subiect intervine în ziua respectivă.

Un rol pe care ți l-ai dori, care ar fi el?

În general, la întrebarea aceasta răspund că orice rol care mi-ar plăcea într-un proiect în care cred e un rol pe care aș vrea să îl fac.

Mădălina Craiu, colaborare de succes cu Dana Rogoz

Cum a fost anul 2022 pentru tine?

A fost un an bun, nesperat de bun, aș spune spectaculos. Totuși, cu război la graniță, cu pandemia care continuă, eu am avut un an nesperat de bun, cel puțin profesional. Am făcut primul sezon din Clanul, am început al doilea sezon…. Apoi, am avut o altă producție în străinătate, unde am filmat două săptămâni.

Am mai făcut un scurt metraj cu Dana Rogoz, scris și regizat de ea, de care suntem foarte mândre și ne e foarte drag. Am plecat la Viscri, pentru o săptămână, să filmăm acolo. Am avut campanii… A fost un an extrem de plin profesional și cred că știi. Asta e destul de rar la noi, în industria asta, să fie un an atât de plin. Fac parte dintre cei norocoși, care au avut de lucru.

Actrița e pasionată de gătit și de călătorii

A fost loc și de o vacanță?

Da. Am prins în pauza dintre sezoane. Noi am avut o pauză de vreo două-trei săptămâni între sezonul 1 și sezonul 2 și am plecat în Italia cu niște prieteni și în Suedia la o altă prietenă, care a născut, de curând.

Și anul acesta unde vrei să pleci?

Anul acesta trebuie să ajung înapoi în Suedia, pentru că mi-a plăcut foarte mult și trebuie să o văd și pe timp de vară, Dar următoarea vacanță va fi la munte, în Franța. Mă duc la Snowfest, un festival despre care nu știam, dar acum știu. Merg foarte mulți români în munți, în Franța și sunt concerte cu artiști români și petreceri în fiecare seară. Iar ziua te dai pe pârtie.

Tu schiezi?

Nu. Mă dau pe placă.

Gătești? Ce preferințe culinare ai?

Îmi place bucătăria italiană și de aici gătesc orice. Gătesc destul demult, e un proces terapeutic pentru mine. Îmi place, mai ales să gătesc pentru oameni, pentru prietenii mei, familie… E ceva ce îmi place și îmi face bine.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton