Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal uriaș în platoul Bravo, ai stil!: „Nu sunt proastă!”

 Martin Lorena
.

Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal uriaș în platoul Bravo, ai stil! Competiția de la Kanal D aduce din ce în ce mai multă tensiune în sufletele concurentelor. Vedetele au avut parte de multe momente dificile, iar acum au răbufnit! Conflictul a avut loc în ediția difuzată miercuri seară, când Ruxi și Mădălina Pamfile nu s-au mai putut abține și și-au aruncat cuvinte grele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Spiritele s-au încins miercuri seară în platoul emisiunii Bravo, ai stil! Divele au adunat destul de multă tensiune în suflet și au răbufnit! Se pare că protagonistele scandalului de proporții au fost nimeni altele decât Ruxi și Mădălina Pamfile. Cele două s-au înțeles bine până în acest moment al competiției, însă se pare că problemele au început să apară. Totul a început când Rux și Opulență i-a spus colegei sale că nu este la fel de vocală precum colega lor de platou, Ioana Filimon.

WhatsApp-Image-2021-10-28-at-11.10.59WhatsApp-Image-2021-10-28-at-11.10.59

Cearta fetelor a pornit într-un mod inofensiv, însă a degenerat până s-au spus cuvinte grele! Mădălina Pamfile, în cadrul testimonialelor a punctat faptul că Ruxi îi subestimează inteligența.

Citește și: Ruxi și Anda Adam, scandal de proporții la Bravo, ai stil:”Ai nevoie de prezervative…”

Citește și: Ruxi și Anda Adam s-au certat la Bravo, ai stil:„Suferințele de orgoliu…'

Citește și: Rivale de-o viață, Andreea Tonciu și Bianca Rus de la 'Bravo ai stil! Celebrities' au dus conflictul la alt nivel! Se bat în culise pe hairstyliști

Citește și: Andreea Tonciu a cedat psihic la Bravo ai stil! Celebrities. Fetița ei a văzut totul:„Mami, de ce te face ciocănitoare fata aia rea?'

Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal uriaș în platoul Bravo, ai stil!

Ruxi și Mădălina Pamfile s-au certat în platoul Bravo, ai stil! Totul a pornit în momentul în care Ruxi i-a spus Mădălinei că nu este la fel de vocală precum colega lor de platou, Ioana Filimon.

„Fiecare alege cum spune…ea isi doreste sa fim vocale. Eu iti aduc un argument, avem o discutie. Tu te vaitai in culise ca nu suntem vocale. Daca doresti sa vezi un lucru, fii tu un exemplu pentru ceilalti.', a spus Mădălina Pamfile.

Mădălina Pamfile: „Îmi subestimează inteligența'

Se pare că Mădălina a fost foarte afectată de cuvintele pe care Ruxi i le-a transmis. Aceasta susține că marea creatoare de conținut îi subestimează inteligența, lucru care o derajează enorm.

Hate-ul poate ti l-ai luat si din alte lucruri. Tu zici ca mereu nu inteleg, aia nu intelege, de unde stii tu…de ce ma contrazici. Nici n-ai asteptat sa termin fraza. De unde stii tu ca nu inteleg. Ea are impresia ca eu nu inteleg si asta ma deranjeaza. Imi subestimeaza inteligenta. O inteleg, si-ar dori ca toata lumea sa fie mai transparenta',  a spus Pamfile.

Ruxi, reproșuri la adresa Mădălinei

Ruxi susține că Mădălina Pamfile are un alt comportament în momentul în care sunt deschise camerele de filmat, iar acest lucru se pare că o deranjează teribil. Mai mult, creatoarea de conținut punctează faptul că hate-ul pe care l-a primit este cauzat de personalitatea ei vulcanică.

În platou sunteti asa…”nu stiu.” Eu am facut asta, drept urmare eu mi-am luat mai mult hate decat voi. Amandoua ne-am aratat curul, Madalina. Sunt niste faze, e atat de absurd si ridicol.”, a punctat Ruxi.

Nicoleta Dragne îi i-a apărarea lui Ruxi

Se pare că cea mai nouă concurentă Bravo, ai stil!, Nicoleta Dragne se află la sentimentul lui Ruxi Opulență. În conflictul dintre cele două fete, fosta ispită de la Insula Iubirii și-a spus punctul de vedere! Aceasta susține că există concurente care vor să manipuleze publicul.

„Nu e cazul, toate fetele astea de aici nu sunt proaste, niciuna nu este. O intorc, o dau, se vede manipularea publicului. Mi-e greu sa cred cum oamenii nu vad manevrele astea. E o problema sa fii vocala in ziua de azi. Daca cineva isi spune parerea, e catalogata drept mahalagioaica.”, a spus ea.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton