Andreea Bălan și George Burcea au făcut pace la un an de la divorț: „De două luni îmi permite să iau fetițele la mine”

 Martin Lorena
.

George Burcea și Andreea Bălan au făcut pace la un an de la divorț! Cei doi s-au căsătorit în luna august a anului 2019 și s-au despărțit cu certuri și multe controverse în martie 2020. Deși au împreună două fetițe, Ella Maya și Clara Maria, cei doi nu s-au înțeles prea bine până de curând. Invitat la emisiunea online „În Oglindă', prezentată de Mihai Ghiță, George Burcea a spus lucrurilor pe nume. Acesta a povestit despre situațiile dificile din căsnicie, dar și despre relația sa actuală cu frumoasa cântăreață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Andreea Bălan au format o relație timp de cinci ani și au fost căsătoriți timp de 7 luni. În luna martie a anului 2020, cei doi și-au spus adio cu certuri și multe controverse. Acum, actorul a fost invitat la emisiunea online „În Oglindă', prezentată de Mihai Ghiță. Aici, el a povestit atât despre problemele care au existat între el și Andreea Bălan, dar și în ce relații se află în acest moment.

WhatsApp-Image-2021-10-22-at-13.37.53-2WhatsApp-Image-2021-10-22-at-13.37.53-2

Actorul a dezvăluit că a ajuns la un numitor comun cu frumoasa cântăreață, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. El a subliniat și că nu s-a așteptat ca mariajul lor să se termine atât de repede.

Citește și: Cum a decurs întâlnirea lui George Burcea cu actrița Catherine Zeta-Jones

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea au planuri de nuntă:”După ce el își va încheia…”

Citește și: Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei s-au despărțit.Ea a fost surprinsă la fostul iubit

Citește și: Cum a reacționat Alexandra Stan când a fost întrebată dacă a divorțat.Gestul i-a uimit pe fani

George Burcea și Andreea Bălan au făcut pace la un an de la divorț

După aproape un an, George Burcea și Andreea Bălan au decis să spună stop lucrurilor negative și să aibă o relație frumoasă, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Actorul a vorbit despre perioada divorțului, pe care o consideră până și astăzi una foarte dificilă.

„A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost. Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele.', a spus el.

George Burcea, despre fiicele sale

George Burcea a vorbit puțin și despre cele două fete pe care le are împreună cu Andreea Bălan. El este foarte fericit datorită faptului că în acest moment are dreptul de a avea grijă de ele în fiecare weekend.

Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important că atât ea, cât și eu, să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să le iau în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara',', a mai spus el.

Actorul s-a simțit abandonat

Celebrul actor spune că s-a simțit abandonat în perioada în care a avut loc divorțul. Acesta a subliniat faptul că nimeni nu i-a fost alături în acea perioadă, în afară de nașul de botez al Clarei.

„Da, m-am simțit abandonat și primul moment a fost cu declarațiile tatălui meu. Când a ieșit public să declare lucruri despre mine, atunci m-am simțit singur împotriva tuturor. Îmi doream să fie alături cineva și, în afară de nașul copilului celui mic, nu a fost nimeni alături de mine.', a spus el.

George Burcea nu s-a așteptat vreodată la divorț

Acesta a subliniat și faptul că nu s-a așteptat niciodată să ajungă în punctul în care va divorța. El pune accentul pe faptul că nu este nimeni vinovat pentru alegerile sale și că nu îi acuză de nimic pe părinții lui.

„Cu siguranță, când m-am înhămat la căsătorie, când am decis să avem copiii, nu m-am gândit că urma să facem acest pas și a venit pe fondul problemelor din trecut. Totuși, nimeni nu este vinovat pentru greșelile pe care eu, ca om matur, le iau. Nu îmi doresc să pun problemele mele în cârca părinților, că e păcat', a mai spus George Burcea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton