Oana Radu, mărturisiri dureroase despre moartea fostului iubit: „Am fost în Iad”

 Martin Lorena
.

Oana Radu, mărturisiri dureroase despre moartea fostului iubit. Până la vârsta de 27 de ani, Oana Radu a trecut prin foarte multe momente dificile, iar printre cele mai crunte se numără pierderea fostului iubit. Diva a povestit în cadrul unui interviu mai multe episoade traumatizante din viața ei, dar și cum a reușit să le facă față. Mai mult decât atât, cântăreața a susținut că dramele sale pornesc încă din copilărie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din industria muzicală românească. Ea s-a făcut remarcată în momentul în care a participat la competiția „Vocea României'. După ce s-a lansat, diva a avut parte de foarte multe colaborări de succes, care i-au adus notorietatea de care se bucură astăzi. Mai mult decât atât, tânăra în vârstă de 27 de ani a reușit să slăbească enorm, lucru care i-a determinat pe fani să o ia drept exemplu. Deși viața ei pare extrem de ușoară datorită talentului muzical, adevărul este că Oana Radu a trăit o dramă interioară încă din copilărie.

238702247_382274549933168_8912458367249381883_n238702247_382274549933168_8912458367249381883_n

Cântăreața s-a confruntat cu multe probleme dificile de-a lungul vieții sale, însă cel mai greu a fost atunci când și-a pierdut iubitul într-un tragic accident. Diva a vorbit despre acel moment, dar și despre modul în care a reușit să treacă peste adevărata problemă.

Citește și: Oana Radu, transformare radicală după ce a slăbit 50 de kilograme.Cum a reușit

Citește și: Oana Radu își schimbă silicoanele:„E ceva ce mă complexează, ceva cu care e greu de trăit'

Citește și: Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal uriaș în platoul Bravo, ai stil!:„Nu sunt proastă!'

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea au făcut pace la un an de la divorț:„De două luni îmi permite să iau fetițele la mine'

Oana Radu, mărturisiri dureroase despre moartea fostului iubit

Cel mai greu moment din viața Oanei Radu a fost acela în care și-a pierdut iubitul, alături de care visa la o familie. Acesta se afla în scara propriului bloc când a fost atacat de un om al străzii. Acesta a aruncat pe bărbat un cocktail Molotov, iar trupul i-a luat foc instant. Arsurile l-au făcut pe iubitul Oanei Radu să își piardă viața, iar cântăreața a trecut prin clipe de coșmar.

„Eu am fost în Iad, lumea o să spună că exagerez. Dar aşa a fost senzaţia mea! Au fost 2 ani de anxietate, s-a legat tot şi de necazul cu fostul meu iubit. Am fost şocată, nu credeam că e real. Şi acum mi se pune un nod în gât. A fost un om care a fost parte din viaţa mea şi care a dispărut. M-a afectat mult pierderea lui. Lumea zicea că nu plâng, că nu îmi pasă, dar eram în altă lume. Eram pe calmante, luam pastile. Lumea m-a judecat mult, iar eu mă simţeam vinovată că trăiam şi el nu', a spus Oana Radu la Teo Show.

Oana Radu, despre copilăria sa

Se pare că nici copilăria Oanei Radu nu a fost una ușoară. Aceasta a fost crescută doar de mama sa deoarece tatăl ei le-a părăsit când artista avea doar 3 ani. Mama acesteia a susținut-o cât de mult a putut atât în viața ei personală, cât și în carieră.

„Am 27 de ani şi am întâmpinat destul de multe greutăţi. Am fost un copil cât se poate de răsfăţat, mami m-a crescut singură de la 3 săptămâni. Tati ne-a părăsit, la început judecăm decizia asta a lui, i-am simţit lipsa foarte mult. Dragostea de tata e unica… Am suferit, a fost greu, mama s-a zbătut mult, aveam mereu datorii pentru că mie să îmi fie bine, să mă susţină în muzică.', spunea Oana.

„Nu știu ce înseamnă să iubești un tată'

Se pare că Oana și tatăl ei nu au avut o relație bună. Bărbatul a plecat din viața divei și își făcea apariția doar pentru a-i promite lucruri care nu se îndeplineau. Aceasta a simțit foarte multe frustrări din cauza tatălui său, însă cu timpul a realizat că a fost alegerea lui să nu stea alături de fiica sa.

„Tata mai venea la aniversări, când aveam 7 ani au hotărât să divorţeze. Mama a sperat ani întregi să se întoarcă la noi. Eu nu aveam nicio vină, el a ales să plece, să nu fie în viaţa mea. Nu ştiu ce înseamnă să iubeşti un tată. Nu mi-a dat bani niciodată, nu m-a ajutat deloc, îmi promitea că vine şi mă lăsa baltă. E clar că nu m-a vrut în viaţa lui, el a ştiut mereu unde sunt, la ce şcoală învăţ.', a spus ea.

Oana Radu, despre lupta cu kilogramele

Se pare că problemele legate de kilogramele în plus a pornit încă din adolescență. Diva a povestit faptul că nu se vedea deloc atractivă și o deranja enorm că băieții nu o plăceau. Mai mult, aceasta a subliniat că a ajuns de multe ori în relații greșite pentru că nu avea încredere în propriile sale forțe.

„Dar îmi plăcea atât de mult mâncarea încât oricine îmi spunea ceva nu îmi pasă. Mă îmbracam cu haine de băieţi pentru că nu mă încăpeau hainele. Eram supărată că nu mă plăceau băieţii, îţi dai seama! M-a afectat emoţional foarte mult chestia asta. De asta am şi intrat în nişte relaţii greşite. Am acceptat orice pentru că mă vedeam grasă şi urâtă, a menționat vedeta.', a spus Oana Radu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton