Ruxi, atac dur la adresa Vivianei Sposub: "Parșivă, nu are educație suficientă, nu știe să..."

 Oana Pantazi
.

Ruxi, atac dur la adresa Vivianei Sposub. Au fost rivale la „Bravo, ai stil! Celebrities”, însă Ruxi nu a inițiat până acum un atac atât de dur la adresa fostei sale competitoare, Viviana Sposub. În doar câteva cuvinte, Ruxi a atacat-o dur pe iubita lui George Burcea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ruxi, atac dur la adresa Vivianei Sposub. Extrem de directă, așa cum și-a obișnuit fanii din social media, Ruxi a fost protagonista unui atac neașteptat la adresa fostei sale rivale Viviana Sposub. Invitată în emisiunea La Măruță, aceasta a acceptat provocarea sosurilor picante, rubrică ce i-a pus în dificultate pe mulți dintre invitați. Și cum a preferat să nu guste din sosul iute, Ruxi a catalogat-o pe Viviana Sposub în cuvinte extrem de dure.

ruxi-atac-dur-viviana-sposub-3ruxi-atac-dur-viviana-sposub-3

Ruxi, atac dur la adresa Vivianei Sposub

Ruxi a adunat un capital imens de popularitate în mediul online, atât în calitate de creatoare de conținut, cât și ca urmare a participării la „Bravo, ai stil! Celebrities” și, ulterior la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cu siguranță fanii emisiunii de stil își amintesc confruntarea dintre ea și Viviana Sposub, cele două concurente care au ajuns până în finală. Lupta a fost câștigată de Ruxi, dar Viviana i-a suflat în ceafă până în ultima secundă. Relația dintre ele nu a fost prea bună în timpul competiției și iată că, acum, Ruxi a spus ce crede cu adevărat despre rivala ei din show-ul de stil.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Ruxi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!': „Arătam scheletic'

Citește și: Ruxi și Cristi Mitrea s-au sărutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici:'Am simţit o scânteie'

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub se mută temporar în SUA: „Mă pregătesc să plec, dar…'

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, adevărul despre certurile în cuplu, după 2 ani de relație:„Se întâmplă să ne mai ciondănim, eu mă aprind mai repede’

Provocarea venită în emisiune de la Cătălin Măruță – „Descrie-o în cinci cuvinte pe Viviana Sposub!' – nu a făcut-o să ezite pe Ruxi nicio clipă, care profitat de mingea ridicată la fileu și a inițiat un atac dur la adresa fostei sale rivale, Viviana Sposub.

„Parșivă, nu are educație suficientă, frumoasă, sociabilă, nu știe să se îmbrace. Am fost împreună la o emisiune', a fost răspunsul dat de Ruxi lui Cătălin Măruță. 

Ruxi a avut o aventură cu Sali Levent

Acesta a fost însă doar începutul, pentru că Ruxi nu a ezitat să recunoască și că a avut o aventură cu Sali Levent, însă aceasta nu s-a petrecut în jungla din Republica Dominicană, deoarece ea nu l-a mai prins la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” când a ajuns acolo.

Astfel, Ruxi a dezvăluit că unul dintre bărbații cu care a avut o aventură este chiar Sali Levent, finalist și el în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Însă nu a specificat când.

„Asta e, îmi asum! Dar nu spun când!', a spus Ruxi, care l-a contrazis pe Măruță când acesta a afirmat că în emisiune s-a întâmplat idila. „Eu nu l-am prins pe Levent acolo', a clarificat Ruxi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton